Mezuniyet Töreninde Filistin Detayı

Yaşam 01.06.2024 - 08:26, Güncelleme: 01.06.2024 - 08:30 5559+ kez okundu.
 

Mezuniyet Töreninde Filistin Detayı

Gümüşhane’de 2008 yılında kurulan Gümüşhane Üniversitesinde kuruluş yıldönümü ve 16.mezuniyet coşkusu yaşandı. Öğrencilerin Gazze’de yaşanan soykırıma dikkat çeken pankartlar açtığı törende çeşitli bölümlerden toplam 5 bin 220 öğrenci mezun oldu.
Dr. Mustafa Çalık Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen mezuniyet töreninde, İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü katliamlara karşın öğrencilerin açtığı pankartlar damga vurdu.  Mezuniyet törenine katılan GTSO Başkanı İsmail Akçay, Türkçe Dil Eğitimi Programından mezun olan öğrencilere mezuniyet belgelerini takdim ederek, tebriklerini iletti. Başkan Akçay törende öğrenciler ile birlikte katil İsrail tarafından Filistin’deki Müslümanlara karşı yapılan katliamı protesto ederek, dünyayı bu katliama durdurmaya davet etti. Dr. Mustafa Çalık Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törene, Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, İl Emniyet Müdürü Taner Cömert, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Serhat Demiral, İl  Genel Meclisi Başkanı Av.Eşref Balki, üniversite yönetimi, aileler ve diğer protokol üyeleri katıldı.   Konuşmasında dünyadaki katliam ve savaşlardan bahseden Rektör Zeybek, “Filistinlilerin Kudüs'te ve özelde Mescid-i Aksa'da başlayan işgal hareketi dışındaki tacizlere son vermek amacıyla 7 Ekim'de başlattıkları Aksa tufanı aslında sadece bir direniş hareketi olmadı. Dünyada birçok gerçeği insanlığa ifşa etti. Yıllardır medya gibi, televizyon gibi, sinema gibi enstrümanları başarıyla kullanarak bütün insanlık tarihi boyunca mazlum, mağdur millet ve topluluk maskesiyle bu yüzüyle ulaşmış bulunan siyonistlerin, İsrail'in bu maskesini çekip çıkarmış oldular” dedi.
Gümüşhane’de 2008 yılında kurulan Gümüşhane Üniversitesinde kuruluş yıldönümü ve 16.mezuniyet coşkusu yaşandı. Öğrencilerin Gazze’de yaşanan soykırıma dikkat çeken pankartlar açtığı törende çeşitli bölümlerden toplam 5 bin 220 öğrenci mezun oldu.

Dr. Mustafa Çalık Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen mezuniyet töreninde, İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü katliamlara karşın öğrencilerin açtığı pankartlar damga vurdu. 

Mezuniyet törenine katılan GTSO Başkanı İsmail Akçay, Türkçe Dil Eğitimi Programından mezun olan öğrencilere mezuniyet belgelerini takdim ederek, tebriklerini iletti.

Başkan Akçay törende öğrenciler ile birlikte katil İsrail tarafından Filistin’deki Müslümanlara karşı yapılan katliamı protesto ederek, dünyayı bu katliama durdurmaya davet etti.

Dr. Mustafa Çalık Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törene, Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, İl Emniyet Müdürü Taner Cömert, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Serhat Demiral, İl  Genel Meclisi Başkanı Av.Eşref Balki, üniversite yönetimi, aileler ve diğer protokol üyeleri katıldı.  

Konuşmasında dünyadaki katliam ve savaşlardan bahseden Rektör Zeybek, “Filistinlilerin Kudüs'te ve özelde Mescid-i Aksa'da başlayan işgal hareketi dışındaki tacizlere son vermek amacıyla 7 Ekim'de başlattıkları Aksa tufanı aslında sadece bir direniş hareketi olmadı. Dünyada birçok gerçeği insanlığa ifşa etti. Yıllardır medya gibi, televizyon gibi, sinema gibi enstrümanları başarıyla kullanarak bütün insanlık tarihi boyunca mazlum, mağdur millet ve topluluk maskesiyle bu yüzüyle ulaşmış bulunan siyonistlerin, İsrail'in bu maskesini çekip çıkarmış oldular” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.