Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Murat hoca bıraktı

Spor 22.06.2023 - 07:41, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 15434+ kez okundu.
 

Murat hoca bıraktı

TFF 3.ligde mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş’nin teknik direktörü Murat Parlak, görevinden ayrıldı.
Geçtiğimiz ekim ayı sonunda takımın başına geçerek kötü günler geçiren takımın ligde kalmasına en büyük katkıyı sağlayan isimlerden birisi olan Parlak, kişisel nedenlerden dolayı istifa etti.   Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada Murat Parlak’ın Gümüşhanespor'un teknik direktörlük görevini üstlendiği süre boyunca takıma büyük katkılar sağladığı ve profesyonel bir şekilde çalıştığı belirtilerek, “Gümüşhanespor yönetimi olarak, Murat Parlak'a kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisi, takımımıza verdiği emekler ve başarılarla camiamızın kalbinde önemli bir yer edinmiştir” denildi.   Parlak'ın istifasının ardından yeni teknik direktör arayışına başlanıldığı aktarılan açıklamada “Kulübümüzün uzun vadeli hedeflerine uyum sağlayacak ve takımımızın başarısını artıracak bir isimle anlaşmayı hedeflemekteyiz. Bu süreçte, Gümüşhanespor taraftarlarına ve kamuoyuna gereken bilgilendirmeleri yapmaya devam edeceğiz. Gümüşhanespor'a desteklerini esirgemeyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyor, bu süreçte sabırlarını rica ediyoruz. Kulübümüzü başarıya ulaştırmak için birlikte çalışmaya devam edeceğimizi belirtmek isteriz” ifadeleri kullanıldı.
TFF 3.ligde mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş’nin teknik direktörü Murat Parlak, görevinden ayrıldı.

Geçtiğimiz ekim ayı sonunda takımın başına geçerek kötü günler geçiren takımın ligde kalmasına en büyük katkıyı sağlayan isimlerden birisi olan Parlak, kişisel nedenlerden dolayı istifa etti.

 

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada Murat Parlak’ın Gümüşhanespor'un teknik direktörlük görevini üstlendiği süre boyunca takıma büyük katkılar sağladığı ve profesyonel bir şekilde çalıştığı belirtilerek, “Gümüşhanespor yönetimi olarak, Murat Parlak'a kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisi, takımımıza verdiği emekler ve başarılarla camiamızın kalbinde önemli bir yer edinmiştir” denildi.

 

Parlak'ın istifasının ardından yeni teknik direktör arayışına başlanıldığı aktarılan açıklamada “Kulübümüzün uzun vadeli hedeflerine uyum sağlayacak ve takımımızın başarısını artıracak bir isimle anlaşmayı hedeflemekteyiz. Bu süreçte, Gümüşhanespor taraftarlarına ve kamuoyuna gereken bilgilendirmeleri yapmaya devam edeceğiz. Gümüşhanespor'a desteklerini esirgemeyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyor, bu süreçte sabırlarını rica ediyoruz. Kulübümüzü başarıya ulaştırmak için birlikte çalışmaya devam edeceğimizi belirtmek isteriz” ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.