Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sadak barajının yüzeyi buz tuttu

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.02.2024 - 00:17, Güncelleme: 02.02.2024 - 00:55 10744+ kez okundu.
 

Sadak barajının yüzeyi buz tuttu

Kelkitte soğuk hava gölet ve akarsuları dondurdu
Kelkit'te gece saatlerinde etkili olan soğuk hava, gölet ve akarsuları dondurarak eşsiz bir manzara oluşturdu.75 bin dekar tarım arazisini sulayan Sadak Barajı da buz tuttu. Güneş ışınlarının buz tutmuş göllerin üzerinde yansıması, görsel bir şölen oluşturdu. Bu güzel manzarayı görmek için baraj gölüne gelen vatandaşlar, fotoğraf çekerek bu anı ölümsüzleştirdi.Kelkit'te son günlerde etkili olan soğuk hava, gece saatlerinde daha da yoğunlaşarak eksi 20 derecelere kadar düştü. Bu soğuk hava, gölet ve akarsuları dondurarak kış manzarasının keyfini çıkarmak isteyenler için eşsiz bir fırsat yarattı.
Kelkitte soğuk hava gölet ve akarsuları dondurdu

Kelkit'te gece saatlerinde etkili olan soğuk hava, gölet ve akarsuları dondurarak eşsiz bir manzara oluşturdu.75 bin dekar tarım arazisini sulayan Sadak Barajı da buz tuttu.

Güneş ışınlarının buz tutmuş göllerin üzerinde yansıması, görsel bir şölen oluşturdu. Bu güzel manzarayı görmek için baraj gölüne gelen vatandaşlar, fotoğraf çekerek bu anı ölümsüzleştirdi.Kelkit'te son günlerde etkili olan soğuk hava, gece saatlerinde daha da yoğunlaşarak eksi 20 derecelere kadar düştü. Bu soğuk hava, gölet ve akarsuları dondurarak kış manzarasının keyfini çıkarmak isteyenler için eşsiz bir fırsat yarattı.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.