Şener Doğan, Torul Şehit Tamer Özdemir Anadolu Lisesi'ni Ziyaret Etti

Gündem 30.09.2024 - 09:54, Güncelleme: 30.09.2024 - 10:11 1754 kez okundu.
 

Şener Doğan, Torul Şehit Tamer Özdemir Anadolu Lisesi'ni Ziyaret Etti

Gümüşhane İl Millî Eğitim Müdürü Şener Doğan, Torul Şehit Tamer Özdemir Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.
Gümüşhane İl Millî Eğitim Müdürü Şener Doğan, Torul Şehit Tamer Özdemir Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında sınıfları dolaşarak öğrencilerle birebir ilgilenen Doğan, onların ders deneyimlerini ve gelecek hedeflerini dinledi. Doğan, öğretmenlerle gerçekleştirdiği toplantıda eğitimdeki güncel gelişmeler hakkında bilgi vererek, Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in selamlarını iletti. Toplantının ana gündem maddesi "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" üzerine açıklamalarda bulunan Doğan, bu yeni eğitim modelinin öğrenci odaklı bir yaklaşımla yaratıcı düşünceyi teşvik ettiğini ve 21. yüzyıl becerilerine uygun yenilikçi bir vizyon sunduğunu vurguladı.
Gümüşhane İl Millî Eğitim Müdürü Şener Doğan, Torul Şehit Tamer Özdemir Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

Gümüşhane İl Millî Eğitim Müdürü Şener Doğan, Torul Şehit Tamer Özdemir Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında sınıfları dolaşarak öğrencilerle birebir ilgilenen Doğan, onların ders deneyimlerini ve gelecek hedeflerini dinledi.

Doğan, öğretmenlerle gerçekleştirdiği toplantıda eğitimdeki güncel gelişmeler hakkında bilgi vererek, Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in selamlarını iletti. Toplantının ana gündem maddesi " Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" üzerine açıklamalarda bulunan Doğan, bu yeni eğitim modelinin öğrenci odaklı bir yaklaşımla yaratıcı düşünceyi teşvik ettiğini ve 21. yüzyıl becerilerine uygun yenilikçi bir vizyon sunduğunu vurguladı.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.