Toki İl İl Açıkladı! İçinde Gümüşhane’de Var…

Gündem 29.09.2024 - 20:47, Güncelleme: 29.09.2024 - 20:56 2797 kez okundu.
 

Toki İl İl Açıkladı! İçinde Gümüşhane’de Var…

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Türkiye genelinde 29 ilde, Gümüşhane’nin de bulunduğu yeni konut projeleriyle 40 bin TL peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuyor.
Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Türkiye genelinde 29 ilde yeni konut projeleriyle ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara büyük bir fırsat sunuyor. 40 bin TL peşinatla konut edinme imkanıyla, uygun fiyatlarla ev sahibi olmak isteyenler için önemli bir kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında Gümüşhane’nin de dahil olduğu illerde indirimli konut satışları gerçekleştirilecek. Piyasa değerlerinin oldukça altında satılacak konutlar, ev sahibi olma hayali kuranlar için önemli bir destek sağlıyor. TOKİ’nin düzenlediği bu kampanya, birçok kişinin ucuza ev sahibi olmasına olanak tanıyacak. Teminat Bedelleri Açıklandı TOKİ, indirimli konut satışı için belirlenen teminat bedellerini de duyurdu: 650 bin TL değerindeki taşınmazlar için 40.000 TL, 700.000 – 1.499.999 TL arası taşınmazlar için 100.000 TL, 1.500.000 – 3.999.999 TL arası taşınmazlar için 200.000 TL, 4 milyon TL’nin üzerindeki taşınmazlar için ise 500.000 TL teminat bedeli alınacak. Başvurular ve Şartlar Başvurular, Halk Bankası veya T.C. Ziraat Bankası şubelerinden alınabilecek. Müzayedeye katılmak isteyenlerin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları ve 18 yaşından büyük olmaları gerekiyor. Konut Satışının Gerçekleşeceği İller TOKİ, ucuza konut, arsa ve işyeri satışını yapacağı illeri açıkladı: Gümüşhane Adana Afyonkarahisar Amasya Ankara Antalya Burdur Bursa Çankırı Çorum Erzincan Eskişehir Giresun İstanbul Karaman Kayseri Kırıkkale Kocaeli Konya Nevşehir Ordu Samsun Siirt Tokat Trabzon Uşak Erzurum Kars Tunceli
Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Türkiye genelinde 29 ilde, Gümüşhane’nin de bulunduğu yeni konut projeleriyle 40 bin TL peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuyor.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Türkiye genelinde 29 ilde yeni konut projeleriyle ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara büyük bir fırsat sunuyor. 40 bin TL peşinatla konut edinme imkanıyla, uygun fiyatlarla ev sahibi olmak isteyenler için önemli bir kampanya başlatıldı.

Kampanya kapsamında Gümüşhane’nin de dahil olduğu illerde indirimli konut satışları gerçekleştirilecek. Piyasa değerlerinin oldukça altında satılacak konutlar, ev sahibi olma hayali kuranlar için önemli bir destek sağlıyor. TOKİ’nin düzenlediği bu kampanya, birçok kişinin ucuza ev sahibi olmasına olanak tanıyacak.

Teminat Bedelleri Açıklandı

TOKİ, indirimli konut satışı için belirlenen teminat bedellerini de duyurdu:

650 bin TL değerindeki taşınmazlar için 40.000 TL,
700.000 – 1.499.999 TL arası taşınmazlar için 100.000 TL,
1.500.000 – 3.999.999 TL arası taşınmazlar için 200.000 TL,
4 milyon TL’nin üzerindeki taşınmazlar için ise 500.000 TL teminat bedeli alınacak.


Başvurular ve Şartlar

Başvurular, Halk Bankası veya T.C. Ziraat Bankası şubelerinden alınabilecek. Müzayedeye katılmak isteyenlerin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları ve 18 yaşından büyük olmaları gerekiyor.

Konut Satışının Gerçekleşeceği İller

TOKİ, ucuza konut, arsa ve işyeri satışını yapacağı illeri açıkladı:

Gümüşhane
Adana
Afyonkarahisar
Amasya
Ankara
Antalya
Burdur
Bursa
Çankırı
Çorum
Erzincan
Eskişehir
Giresun
İstanbul
Karaman
Kayseri
Kırıkkale
Kocaeli
Konya
Nevşehir
Ordu
Samsun
Siirt
Tokat
Trabzon
Uşak
Erzurum
Kars
Tunceli

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.