Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Torul Cam Seyir Terası, Bu Kez Farklı Bir Etkinliğe Ev Sahipliği Yaptı

Yaşam 15.06.2024 - 08:41, Güncelleme: 15.06.2024 - 09:15 3306 kez okundu.
 

Torul Cam Seyir Terası, Bu Kez Farklı Bir Etkinliğe Ev Sahipliği Yaptı

Torul Kalesi Cam Seyir Terası, bu kez farklı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.Çocuklar 240 metre yükseklikte spor etkinliği yaptı.
Avrupa’nın en yüksek seyir teraslarından biri olma özelliğini taşıyan ve her yıl binlerce adrenalin tutkununun uğrak yeri olan Torul Kalesi Cam Seyir Terası, bu kez farklı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Kentin en önemli turizm destinasyonlarından birisi olan cam terasta; Herkes İçin Spor Federasyonu İl Temsilciliği ile  birlikte, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Osman Aşkın Bak tarafından ilan edilen ‘’2024 Hareket Yılı’’na dikkat çekmek için 240 metre yükseklikte spor etkinliği düzenledi. Etkinlikte 240 metre yükseklikte spor yapan çocukların heyecanları yüzlerine vurdu.
Torul Kalesi Cam Seyir Terası, bu kez farklı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.Çocuklar 240 metre yükseklikte spor etkinliği yaptı.

Avrupa’nın en yüksek seyir teraslarından biri olma özelliğini taşıyan ve her yıl binlerce adrenalin tutkununun uğrak yeri olan Torul Kalesi Cam Seyir Terası, bu kez farklı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Kentin en önemli turizm destinasyonlarından birisi olan cam terasta; Herkes İçin Spor Federasyonu İl Temsilciliği ile  birlikte, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Osman Aşkın Bak tarafından ilan edilen ‘’2024 Hareket Yılı’’na dikkat çekmek için 240 metre yükseklikte spor etkinliği düzenledi.

Etkinlikte 240 metre yükseklikte spor yapan çocukların heyecanları yüzlerine vurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.