Trabzon'da Eski Belediye Başkanından Acı Haber

Yaşam 22.09.2024 - 09:45, Güncelleme: 22.09.2024 - 09:45 2291 kez okundu.
 

Trabzon'da Eski Belediye Başkanından Acı Haber

Trabzon’un eski belediye başkanlarından biri olan Orhan Karakullukçu, 87 yaşında hayatını kaybetti.
Gümüşhane’nin Uğurtaşı köyünde doğan Orhan Karakullukçu, İstanbul'da tedavi gördüğü Florence Nightingale Hastanesi'nde 87 yaşında vefat etti. Her yıl Uğurtaşı köyüne düzenli ziyaretlerde bulunan Karakullukçu, 1984-1989 yılları arasında Trabzon Belediye Başkanlığı görevini üstlendi ve bu süreçte şehrin ekonomik ve sosyal kalkınmasına önemli katkılarda bulundu. Belediye başkanlığından sonra TÜBİTAK yönetim kurulu üyeliği yapan Karakullukçu, mühendislik kariyerine Karayolları Genel Müdürlüğü'nde başladı ve 1968'de Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde doçentlik yaptı. Vefat eden eski Trabzon Belediye Başkanı Orhan Karakullukçu, Trabzon'da defnedilecek.
Trabzon’un eski belediye başkanlarından biri olan Orhan Karakullukçu, 87 yaşında hayatını kaybetti.

Gümüşhane’nin Uğurtaşı köyünde doğan Orhan Karakullukçu, İstanbul'da tedavi gördüğü Florence Nightingale Hastanesi'nde 87 yaşında vefat etti.

Her yıl Uğurtaşı köyüne düzenli ziyaretlerde bulunan Karakullukçu, 1984-1989 yılları arasında Trabzon Belediye Başkanlığı görevini üstlendi ve bu süreçte şehrin ekonomik ve sosyal kalkınmasına önemli katkılarda bulundu. Belediye başkanlığından sonra TÜBİTAK yönetim kurulu üyeliği yapan Karakullukçu, mühendislik kariyerine Karayolları Genel Müdürlüğü'nde başladı ve 1968'de Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde doçentlik yaptı.

Vefat eden eski Trabzon Belediye Başkanı Orhan Karakullukçu, Trabzon'da defnedilecek.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.