Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Turizm Sezonu Öncesi Uzungöl 'Şantiyeye' Döndü!

Yaşam 07.05.2024 - 13:25, Güncelleme: 07.05.2024 - 13:40 3057 kez okundu.
 

Turizm Sezonu Öncesi Uzungöl 'Şantiyeye' Döndü!

Trabzon'da yaz turizm sezonuna az kala Uzungöl'de hala devam eden çalışmalar tepki aldı.
Trabzon'un önemli turizm yerlerinden biri olan ve her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Uzungöl’de çalışmalar sürüyor. Turizm dernekleri de Uzungöl’de yürütülen çalışmalara tepki göstermeye devam ediyor. Bölgede devam eden altyapı ve üstyapı çalışmaları, yaklaşan turizm sezonu nedeniyle turizmcileri tedirgin etti. Bölgedeki işletmecilerin yaşanan olumsuz gidişata tepki göstermesi üzerine yüklenici firmanın yeni bir karar alarak çalışmaları Mayıs ayı sonuna kadar tamamlamayı hedeflediğini söyledi.
Trabzon'da yaz turizm sezonuna az kala Uzungöl'de hala devam eden çalışmalar tepki aldı.

Trabzon'un önemli turizm yerlerinden biri olan ve her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Uzungöl’de çalışmalar sürüyor.

Turizm dernekleri de Uzungöl’de yürütülen çalışmalara tepki göstermeye devam ediyor. Bölgede devam eden altyapı ve üstyapı çalışmaları, yaklaşan turizm sezonu nedeniyle turizmcileri tedirgin etti.

Bölgedeki işletmecilerin yaşanan olumsuz gidişata tepki göstermesi üzerine yüklenici firmanın yeni bir karar alarak çalışmaları Mayıs ayı sonuna kadar tamamlamayı hedeflediğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.