Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Türkiye'nin Kalbi Erzincan'da Attı

Spor 01.06.2024 - 10:06, Güncelleme: 01.06.2024 - 10:21 5463+ kez okundu.
 

Türkiye'nin Kalbi Erzincan'da Attı

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup’ta mücadele eden Kadın A Millî Takımı Erzincan’da galibiyet maçına çıktı. Azerbaycan takımına 42. dakikada Ebru Topçu’nun golüyle üstünlük sağlayan A Milliler maçı 1-0 skorla tamamladı.
Erzincan 13 Şubat Şehir Stadyumunda oynanan maçda Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımının 1-0 üstünlüğüyle sonuçlanırken A Milliler hanesine 3 puanı yazdırdı. 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grupta 2. Sırada yerini alan A Millilerin puanı 6’a çıkmış oldu. Ligde 1. Sırada İsviçre 9, Türkiye 6, Macaristan 1 ve Azerbaycan 1 puanla mücadelelerine devam ediyor. Kadın A Milli Takımında Teknik Direktör Necla Güngör Kıragası, maç sonunda değerlendirmelerde bulundu. Azerbaycan maçlarının gruptaki yerleri için çok kritik öneme sahip olduğunun altını çizen Kıragası, "İlk hedefimiz evimizdeki maçı kazanmaktı. Çok şükür ki bunu başardık. Şimdi ikinci hedefimiz deplasmandaki Azerbaycan maçını kazanmak. Ana hedefimiz ise Play- off'lara kalmak. Bunu başarmak için var gücümüzle çalışıyoruz ve bugün çok büyük bir adım daha attık." diye konuştu. Erzincan'a ayrı bir paragraf açmak istediğini belirten Kadın A Milli Takım Teknik Direktörümüz, "20 Mayıs'tan beri Erzincan'da muhteşem şekilde ağırlandık. Yerel yönetimlere gösterdikleri muhteşem ev sahipliği için çok teşekkür ediyoruz. Erzincan halkına maç boyunca sergiledikleri coşkulu destek için teşekkür ediyoruz. Erzincan tarihinde ilk kez bir milli maç oynandı ve bu da bize nasip oldu. Kazandığımız ve taraftarlarımıza galibiyet hediye ettiğimiz için son derece mutluyuz." ifadelerini kullandı. İlk maçında İsviçre’ye deplasmanda 3-1 yenilen, ikinci maçında Pendik Stadyumu’nda Macaristan’ı geri düşmesine rağmen 2-1 mağlup eden Ay-Yıldızlılarımız, dördüncü maçında Azerbaycan ile 3 Haziran 2024 Pazartesi günü Bakü Dalga Arenasında Azerbaycan ile karşılaşacak. A Milliler 12 Temmuz 2024 tarihinde Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumunda İsviçre ile 16 Temmuz 2024 tarihinde ise Macaristan ile karşılaşacak.
2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup’ta mücadele eden Kadın A Millî Takımı Erzincan’da galibiyet maçına çıktı. Azerbaycan takımına 42. dakikada Ebru Topçu’nun golüyle üstünlük sağlayan A Milliler maçı 1-0 skorla tamamladı.

Erzincan 13 Şubat Şehir Stadyumunda oynanan maçda Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımının 1-0 üstünlüğüyle sonuçlanırken A Milliler hanesine 3 puanı yazdırdı. 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grupta 2. Sırada yerini alan A Millilerin puanı 6’a çıkmış oldu. Ligde 1. Sırada İsviçre 9, Türkiye 6, Macaristan 1 ve Azerbaycan 1 puanla mücadelelerine devam ediyor.

Kadın A Milli Takımında Teknik Direktör Necla Güngör Kıragası, maç sonunda değerlendirmelerde bulundu.
Azerbaycan maçlarının gruptaki yerleri için çok kritik öneme sahip olduğunun altını çizen Kıragası, "İlk hedefimiz evimizdeki maçı kazanmaktı. Çok şükür ki bunu başardık. Şimdi ikinci hedefimiz deplasmandaki Azerbaycan maçını kazanmak. Ana hedefimiz ise Play- off'lara kalmak. Bunu başarmak için var gücümüzle çalışıyoruz ve bugün çok büyük bir adım daha attık." diye konuştu.

Erzincan'a ayrı bir paragraf açmak istediğini belirten Kadın A Milli Takım Teknik Direktörümüz, "20 Mayıs'tan beri Erzincan'da muhteşem şekilde ağırlandık. Yerel yönetimlere gösterdikleri muhteşem ev sahipliği için çok teşekkür ediyoruz. Erzincan halkına maç boyunca sergiledikleri coşkulu destek için teşekkür ediyoruz. Erzincan tarihinde ilk kez bir milli maç oynandı ve bu da bize nasip oldu. Kazandığımız ve taraftarlarımıza galibiyet hediye ettiğimiz için son derece mutluyuz." ifadelerini kullandı.

İlk maçında İsviçre’ye deplasmanda 3-1 yenilen, ikinci maçında Pendik Stadyumu’nda Macaristan’ı geri düşmesine rağmen 2-1 mağlup eden Ay-Yıldızlılarımız, dördüncü maçında Azerbaycan ile 3 Haziran 2024 Pazartesi günü Bakü Dalga Arenasında Azerbaycan ile karşılaşacak. A Milliler 12 Temmuz 2024 tarihinde Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumunda İsviçre ile 16 Temmuz 2024 tarihinde ise Macaristan ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.