Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Uzungöl'de Sıcak Hava Balonu Keyfi

Yaşam 28.06.2024 - 13:57, Güncelleme: 28.06.2024 - 14:05 3075 kez okundu.
 

Uzungöl'de Sıcak Hava Balonu Keyfi

Uzungöl'e gelen ziyaretçiler artık Kapadokya'da görmeye alışık olduğumuz sıcak hava balonu keyfini tatma imkanı bulacak.
Dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de bir ilke imza atıldı. Kapadokya'dan getirilen sıcak hava balonunun hizmet vermeye başladığı Uzungöl'de yerli ve yabancı turistler doğa harikasını kuş bakışı izleyecek. Kapadokya ile özdeşleşen sıcak hava balonu aktivitesi Trabzon'un Çaykara ilçesindeki doğa harikası Uzungöl'e taşındı. Uzungöllü genç girişimciler tarafından turizm merkezine getirilen 2 ve 15 kişilik balon yoğun bir ilgi ile karşılandı. Kapadokya'da hizmet veren bir şirket tarafından getirilen sıcak hava balonları yapılan denemelerin ardından uçuşlara başladı. İpe bağlı uçuş gerçekleştiren balonlar yerden 60 metreye kadar yükseltilirken, balon aktivitesinde doğum günü, yıl dönümü ve evlilik teklifi gibi etkinliklerde yapılıyor. Hava ve coğrafi şartlar nedeniyle balonla şuan serbest uçuş için imkanı sağlanamazken, deneme ve hava ölçümlerinin sürdüğü bildirildi.
Uzungöl'e gelen ziyaretçiler artık Kapadokya'da görmeye alışık olduğumuz sıcak hava balonu keyfini tatma imkanı bulacak.

Dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de bir ilke imza atıldı. Kapadokya'dan getirilen sıcak hava balonunun hizmet vermeye başladığı Uzungöl'de yerli ve yabancı turistler doğa harikasını kuş bakışı izleyecek.

Kapadokya ile özdeşleşen sıcak hava balonu aktivitesi Trabzon'un Çaykara ilçesindeki doğa harikası Uzungöl'e taşındı. Uzungöllü genç girişimciler tarafından turizm merkezine getirilen 2 ve 15 kişilik balon yoğun bir ilgi ile karşılandı. Kapadokya'da hizmet veren bir şirket tarafından getirilen sıcak hava balonları yapılan denemelerin ardından uçuşlara başladı.

İpe bağlı uçuş gerçekleştiren balonlar yerden 60 metreye kadar yükseltilirken, balon aktivitesinde doğum günü, yıl dönümü ve evlilik teklifi gibi etkinliklerde yapılıyor.

Hava ve coğrafi şartlar nedeniyle balonla şuan serbest uçuş için imkanı sağlanamazken, deneme ve hava ölçümlerinin sürdüğü bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.