Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vali Tanrısever'den Uyarı: Eğlencenize Kurşun Sıkmayın!!

Yaşam 02.07.2024 - 13:16, Güncelleme: 02.07.2024 - 13:51 1299 kez okundu.
 

Vali Tanrısever'den Uyarı: Eğlencenize Kurşun Sıkmayın!!

Vali Tanrısever, “Eğlencenize kurşun sıkmayın” sözleriyle il genelinde yapılacak düğün, uğurlama ve yayla şenlikleri gibi etkinliklerde tüm vatandaşlarımızdan duyarlı davranmasını istedi.
Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği ve canlı olarak yayınlanan basın toplantısında Gümüşhane’nin Haziran ayı güvenlik istatistiklerini paylaştı. İçişleri Bakanlığının talimatları ışığında sıralanan 7 başlık altında Gümüşhane’nin güvenlik istatistiklerini sunan Vali Tanrısever, “Terörle mücadeleye yönelik, başta PKK Bölücü Terör Örgütü ve FETÖ/PDY olmak üzere 2024 yılı Haziran ayında (21), yılın ilk altı ayında ise toplam (100) operasyon gerçekleştirdik. Operasyon sayımız; 2024 yılı altı aylık dönemde % 39, Haziran ayında % 31 artmış olup, tüm terör örgütlerine yönelik gerçekleştirilecek operasyonlar ile mücadeleye kararlılıkla devam edeceğiz” ifadeleri ile kararlılık mesajı verdi. "Eğlencenize Kurşun Sıkmayın" Gümüşhane'de ki yayla hareketliliğine dikkat çeken Tanrısever, "Yaz mevsiminde yaylalarda, yerli ve yabancı turistlerin de katılımı ile festival ve şenlikler düzenlenmekte olup, bu dönemde ilimizdeki nüfus hareketliliği artmıştır. Devletimizin temel görevlerinden biri de vatandaşlarımızın yaşam hakkını savunmak, bulunduğu her ortamda huzur içinde olmalarını sağlamaktır. Gümüşhane genelinde gerçekleştirilecek; düğün, uğurlama ve yayla şenlikleri gibi etkinlikler öncesi ve sonrasında, bireysel kutlama amaçlı ateşli silahlar ile havaya ateş açılmaması yönünde tüm vatandaşlarımızdan duyarlı davranmasını ve bu hususta kolluk birimlerimize ihbarda bulunma yükümlülüklerini yerine getirmelerini temenni ediyorum. “Eğlencenize kurşun sıkmayın!” sözleri ile vatandaşlara çağrıda bulundu.
Vali Tanrısever, “Eğlencenize kurşun sıkmayın” sözleriyle il genelinde yapılacak düğün, uğurlama ve yayla şenlikleri gibi etkinliklerde tüm vatandaşlarımızdan duyarlı davranmasını istedi.

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği ve canlı olarak yayınlanan basın toplantısında Gümüşhane’nin Haziran ayı güvenlik istatistiklerini paylaştı.

İçişleri Bakanlığının talimatları ışığında sıralanan 7 başlık altında Gümüşhane’nin güvenlik istatistiklerini sunan Vali Tanrısever, “Terörle mücadeleye yönelik, başta PKK Bölücü Terör Örgütü ve FETÖ/PDY olmak üzere 2024 yılı Haziran ayında (21), yılın ilk altı ayında ise toplam (100) operasyon gerçekleştirdik.

Operasyon sayımız; 2024 yılı altı aylık dönemde % 39, Haziran ayında % 31 artmış olup, tüm terör örgütlerine yönelik gerçekleştirilecek operasyonlar ile mücadeleye kararlılıkla devam edeceğiz” ifadeleri ile kararlılık mesajı verdi.

"Eğlencenize Kurşun Sıkmayın"

Gümüşhane'de ki yayla hareketliliğine dikkat çeken Tanrısever, "Yaz mevsiminde yaylalarda, yerli ve yabancı turistlerin de katılımı ile festival ve şenlikler düzenlenmekte olup, bu dönemde ilimizdeki nüfus hareketliliği artmıştır.

Devletimizin temel görevlerinden biri de vatandaşlarımızın yaşam hakkını savunmak, bulunduğu her ortamda huzur içinde olmalarını sağlamaktır.

Gümüşhane genelinde gerçekleştirilecek; düğün, uğurlama ve yayla şenlikleri gibi etkinlikler öncesi ve sonrasında, bireysel kutlama amaçlı ateşli silahlar ile havaya ateş açılmaması yönünde tüm vatandaşlarımızdan duyarlı davranmasını ve bu hususta kolluk birimlerimize ihbarda bulunma yükümlülüklerini yerine getirmelerini temenni ediyorum. “Eğlencenize kurşun sıkmayın!” sözleri ile vatandaşlara çağrıda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.