Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vali Taşbilek, Kelkitli Dünya Kupası sahibi Feyzanur’u makamında ağırladı

Gümüşhane 14.06.2023 - 10:08, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 2577+ kez okundu.
 

Vali Taşbilek, Kelkitli Dünya Kupası sahibi Feyzanur’u makamında ağırladı

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, İstanbul'da yapılan 8. Turkish Open WAKO Dünya Kupası'nda 56 kilogramda tüm rakiplerini yenerek şampiyon olan milli sporcu Feyzanur Azizoğlu ve antrenörler
Vali Taşbilek, Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından organize edilen ve 17-21 Mayıs tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapılan turnuvada tüm rakiplerini yenerek şampiyon olan Gümüşhaneli milli sporcu Feyzanur Azizoğlu’nu makamında kabul etti.    Gençlik ve Spor İl Müdürü Mücahit Atalay, Kelkit Osmanlı Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Osman Nas ve antrenör İbrahim Çiçek’in de katıldığı programda Vali Taşbilek, kulüp başkanı, antrenör ve sporcuya ödüllerini takdim etti.    Feyzanur Azizoğlu’nun başarısının Gümüşhane’yi gururlandırdığını söyleyen Vali Taşbilek, “Gümüşhane’mizin, Kelkit’imizin değerli evladı Feyzanur kızımız daha önceki başarılarına bir başarı daha ekleyerek, İstanbul'da yapılan 8. Turkish Open WAKO Dünya Kupası'nda dünya şampiyonu olarak ilimizi, bizleri onurlandırdı ve gururlandırdı. İlimiz ve ülkemiz adına başarılarının daim olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.
Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, İstanbul'da yapılan 8. Turkish Open WAKO Dünya Kupası'nda 56 kilogramda tüm rakiplerini yenerek şampiyon olan milli sporcu Feyzanur Azizoğlu ve antrenörler

Vali Taşbilek, Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından organize edilen ve 17-21 Mayıs tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapılan turnuvada tüm rakiplerini yenerek şampiyon olan Gümüşhaneli milli sporcu Feyzanur Azizoğlu’nu makamında kabul etti. 

 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mücahit Atalay, Kelkit Osmanlı Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Osman Nas ve antrenör İbrahim Çiçek’in de katıldığı programda Vali Taşbilek, kulüp başkanı, antrenör ve sporcuya ödüllerini takdim etti. 

 

Feyzanur Azizoğlu’nun başarısının Gümüşhane’yi gururlandırdığını söyleyen Vali Taşbilek, “Gümüşhane’mizin, Kelkit’imizin değerli evladı Feyzanur kızımız daha önceki başarılarına bir başarı daha ekleyerek, İstanbul'da yapılan 8. Turkish Open WAKO Dünya Kupası'nda dünya şampiyonu olarak ilimizi, bizleri onurlandırdı ve gururlandırdı. İlimiz ve ülkemiz adına başarılarının daim olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.