Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vekil Küçük Açıkladı: Tarım Yatırımcısına Büyük Hibe Desteği Aldık

Yaşam 23.05.2024 - 23:21, Güncelleme: 23.05.2024 - 23:39 3262+ kez okundu.
 

Vekil Küçük Açıkladı: Tarım Yatırımcısına Büyük Hibe Desteği Aldık

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Dahilinde Gümüşhane Milletvekili Musa KÜÇÜK’ten Hemşehrilerine Müjdeli Haber Geldi.
Vekil KÜÇÜK’ün Yaptıgı Açıklamada: “İimiz için emek veren tarım yatırımcisı vatandaşlarımıza gerekli desteği sağlamak üzere yapmış olduğumuz girişimler sonuç verdi dedi. Son 5 yılın tarım yatırımcısına yapılan en yüksek desteği Gümüşhanemiz için aldık.  Kırsal kalkınma yatırimlarının desteklenmesi programı dahilinde Gumüşhane İl ve İlçelerinde yatırımcilar ve çiftçiler adına onaylanmış en yüksek miktar ve sayıdaki projelerin yatırımcılarımıza ve şehrimize hayırlı olmasını diledi. Kırsal ekonomik yatırım kapsamında kuru meyve, pestil,hayvancılık ve balık yetiştiriciliği alanlarında toplam 12 proje onaylanmış olup,bu proje tutarları toplamda 103.205.218 TL olup, yatırımcılar toplamda 51.602.609 TL hibe almaya hak kazanmışlardır. Ayrıca altyapı yatırımları kapsamında 10 adet çiftçi ve bireysel sulama alanında 4 adet çiftçi tarafından sunulan 8.743.813 TL tutarında 14 proje onaylanmış olup, yatırımcılar toplam 4.371.906,65 TL hibe almaya hak kazanmışlardır. Projelerin hazırlanıp onaylanması sürecinde destek olan başta Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Yumaklı beyfendiye, AK Parti Milletvekilimiz Celalettin Köse beyfendiye, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü bürokratları ve çalışanlarına, başta Ticaret Odası Başkanımıza ve Oda Başkanlarımıza teşekkürlerimizi ve şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca bu destek sayesinde yeni ekmek kapılarının açılması ve iş istihdamı sağlanacağından dolayı mutluluğumu belirtmek istiyorum” dedi.
Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Dahilinde Gümüşhane Milletvekili Musa KÜÇÜK’ten Hemşehrilerine Müjdeli Haber Geldi.

Vekil KÜÇÜK’ün Yaptıgı Açıklamada:

“İimiz için emek veren tarım yatırımcisı vatandaşlarımıza gerekli desteği sağlamak üzere yapmış olduğumuz girişimler sonuç verdi dedi.

Son 5 yılın tarım yatırımcısına yapılan en yüksek desteği Gümüşhanemiz için aldık.

 Kırsal kalkınma yatırimlarının desteklenmesi programı dahilinde Gumüşhane İl ve İlçelerinde yatırımcilar ve çiftçiler adına onaylanmış en yüksek miktar ve sayıdaki projelerin yatırımcılarımıza ve şehrimize hayırlı olmasını diledi.

Kırsal ekonomik yatırım kapsamında kuru meyve, pestil,hayvancılık ve balık yetiştiriciliği alanlarında toplam 12 proje onaylanmış olup,bu proje tutarları toplamda 103.205.218 TL olup, yatırımcılar toplamda 51.602.609 TL hibe almaya hak kazanmışlardır.

Ayrıca altyapı yatırımları kapsamında 10 adet çiftçi ve bireysel sulama alanında 4 adet çiftçi tarafından sunulan 8.743.813 TL tutarında 14 proje onaylanmış olup, yatırımcılar toplam 4.371.906,65 TL hibe almaya hak kazanmışlardır.

Projelerin hazırlanıp onaylanması sürecinde destek olan başta Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Yumaklı beyfendiye, AK Parti Milletvekilimiz Celalettin Köse beyfendiye, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü bürokratları ve çalışanlarına, başta Ticaret Odası Başkanımıza ve Oda Başkanlarımıza teşekkürlerimizi ve şükranlarımı sunuyorum.

Ayrıca bu destek sayesinde yeni ekmek kapılarının açılması ve iş istihdamı sağlanacağından dolayı mutluluğumu belirtmek istiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.