'Yaylanın Sultanları'nın' Voleybol Sevdası Engel Tanımıyor

Spor 17.07.2024 - 09:12, Güncelleme: 17.07.2024 - 09:28 7782+ kez okundu.
 

'Yaylanın Sultanları'nın' Voleybol Sevdası Engel Tanımıyor

'Yaylanın Sultanları' 2024 Hareketlilik Yılı için tekrar sahaya çıkarak, tüm Türkiye'yi spora davet etti.
Torul ilçesine bağlı Kirazlık köyünün denizden 2 bin 300 metre yükseklikte yer alan Başaklı Obasındaki gençler, kendi imkanlarıyla direk ve file ayarlayarak hemen her gün voleybol oynuyor. Gümüşhane’nin Torul ilçesine bağlı Kirazlık köyünün denizden 2 bin 300 metre yükseklikte yer alan Kirazlık Yaylası’nda yaşayan ve Kadın Milli Voleybol Takımına verilen “Filenin Sultanları” isminden esinlenerek “Yaylanın Sultanları” ismini alan, Türkiye’de ‘Yaylanın Sultanları’ olarak ünlenen ve yayınladıkları video milyonlarca kez izlenen yayla kızları, ''2024 Hareketlilik Yılı'' için tekrar sahaya çıkarak, tüm Türkiye’yi spora davet etti.
'Yaylanın Sultanları' 2024 Hareketlilik Yılı için tekrar sahaya çıkarak, tüm Türkiye'yi spora davet etti.

Torul ilçesine bağlı Kirazlık köyünün denizden 2 bin 300 metre yükseklikte yer alan Başaklı Obasındaki gençler, kendi imkanlarıyla direk ve file ayarlayarak hemen her gün voleybol oynuyor.

Gümüşhane’nin Torul ilçesine bağlı Kirazlık köyünün denizden 2 bin 300 metre yükseklikte yer alan Kirazlık Yaylası’nda yaşayan ve Kadın Milli Voleybol Takımına verilen “Filenin Sultanları” isminden esinlenerek “Yaylanın Sultanları” ismini alan, Türkiye’de ‘Yaylanın Sultanları’ olarak ünlenen ve yayınladıkları video milyonlarca kez izlenen yayla kızları, ''2024 Hareketlilik Yılı'' için tekrar sahaya çıkarak, tüm Türkiye’yi spora davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.