Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Zoom Türkiye yarışmasında bir ilk

Gümüşhane 11.09.2023 - 09:40, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 2400+ kez okundu.
 

Zoom Türkiye yarışmasında bir ilk

Türkiye Haber Kameramanları Derneği’nin düzenlediği ve Türkiye’nin en prestijli haber görüntülerinin kıyasıya mücadele ettiği ZOOM Uluslararası Haber Görüntüleri Yarışmasında Gümüşhane ilk kez ödül kazandı.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın destekleri ile düzenlenen organizasyon kapsamında ilk olarak 3 Eylül Pazar günü Tuzla Belediyesi Sosyal Tesislerinde toplanan jüri, 158 haber görüntüsünü değerlendirdi ve ZOOM TÜRKİYE yarışmasında dereceye girenleri belirledi. Bu yıl ilk kez ZOOM Türkiye ve ZOOM Azerbaycan olarak iki dost ve kardeş ülkede gerçekleştirilen yarışmanın ödül töreni Türkiye ve Azerbaycan medyasından habercilerin katılımıyla 26 Eylül Salı günü Bakü’de düzenlenecek.  27. ZOOM Uluslararası Haber Görüntüleri Yarışmasının Çevre Özel Ödülü, Gümüşhane’nin Şiran ilçesine bağlı Seydibaba köyünde yalnız yaşayan görme engelli 83 yaşındaki Tevfik Celep’in hayat hikayesini anlatan “Gönül Gözü” rumuzlu haber aldı. Ödül alan haberde Gümüşhane’de o dönem TRT ve İHA muhabiri olarak görev yapan Uğur Bulut kameraman olarak görev alırken TRT Haber’den muhabir Hüseyin Atmiş ve kameraman Fatih Ayaz yer aldı. Gümüşhane’de uzun yıllar yaşayan ve hem İHA hem TRT bünyesinde onlarca haberi TV ekranlarına taşıyan, ayrıca fotoğraf ödülleriyle bilinen Uğur Bulut sosyal medya hesabından ödülle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: Tevfik dedeyle ödüle uzanan yolculuk. O hiç ummadığınız anda karşınıza çıkar, Anadolu'yu Anadolu yapanlardandır. Kendisini anlatmasa da kendinden hiç bahsetmese de yüzündeki hayat çizgilerinden tanırsınız onu. Bilincimiz, şekilci düşüncemiz pek anlamlandıramaz ondaki sahiciliği. İnsan olmanın, ondaki bu tamlık hali kendiliğindendir bu yapmacılıkla varılmaz O'na... Ben yukarıdaki bahsettiğim kendi yüreği gibi güzel hikayesi Tevfik dedemle beraber bir ödüle laik görüldüm. Benim için değerli bir insan. Gümüşhane’ye böyle bir ödül kazandırmanın gururunu yaşıyorum. Bu güzel hikayeyi Meslek büyüğüm Hüseyin Atmış ve Meslektaşım Fatih Ayaz’ın da emekleriyle ekranlara taşıdık.Başarılara yürünen bu yolda her zaman yanımda olan Gümüşhane'deki benim için kıymetli olan hem meslek büyüğüm hem abim olan Recep Ergin’e teşekkür ederim. Bu meslekte ondan öğrendiğim çok şey var, kendisi bana çok şey kattı. bu yüzden çok şanslıyım. Türkiye Haber Kameramanları Derneği'nin 27. ZOOM TÜRKİYE ve ZOOM AZERBAYCAN Uluslararası Haber Görüntüleri Yarışması'nda özel ödüle layık görüldük” dedi. Haberin videosunu izlemek için tıklayınız: https://www.facebook.com/100020882644838/videos/1211940746143271/
Türkiye Haber Kameramanları Derneği’nin düzenlediği ve Türkiye’nin en prestijli haber görüntülerinin kıyasıya mücadele ettiği ZOOM Uluslararası Haber Görüntüleri Yarışmasında Gümüşhane ilk kez ödül kazandı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın destekleri ile düzenlenen organizasyon kapsamında ilk olarak 3 Eylül Pazar günü Tuzla Belediyesi Sosyal Tesislerinde toplanan jüri, 158 haber görüntüsünü değerlendirdi ve ZOOM TÜRKİYE yarışmasında dereceye girenleri belirledi.

Bu yıl ilk kez ZOOM Türkiye ve ZOOM Azerbaycan olarak iki dost ve kardeş ülkede gerçekleştirilen yarışmanın ödül töreni Türkiye ve Azerbaycan medyasından habercilerin katılımıyla 26 Eylül Salı günü Bakü’de düzenlenecek. 

27. ZOOM Uluslararası Haber Görüntüleri Yarışmasının Çevre Özel Ödülü, Gümüşhane’nin Şiran ilçesine bağlı Seydibaba köyünde yalnız yaşayan görme engelli 83 yaşındaki Tevfik Celep’in hayat hikayesini anlatan “Gönül Gözü” rumuzlu haber aldı.

Ödül alan haberde Gümüşhane’de o dönem TRT ve İHA muhabiri olarak görev yapan Uğur Bulut kameraman olarak görev alırken TRT Haber’den muhabir Hüseyin Atmiş ve kameraman Fatih Ayaz yer aldı.

Gümüşhane’de uzun yıllar yaşayan ve hem İHA hem TRT bünyesinde onlarca haberi TV ekranlarına taşıyan, ayrıca fotoğraf ödülleriyle bilinen Uğur Bulut sosyal medya hesabından ödülle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: Tevfik dedeyle ödüle uzanan yolculuk. O hiç ummadığınız anda karşınıza çıkar, Anadolu'yu Anadolu yapanlardandır. Kendisini anlatmasa da kendinden hiç bahsetmese de yüzündeki hayat çizgilerinden tanırsınız onu. Bilincimiz, şekilci düşüncemiz pek anlamlandıramaz ondaki sahiciliği. İnsan olmanın, ondaki bu tamlık hali kendiliğindendir bu yapmacılıkla varılmaz O'na... Ben yukarıdaki bahsettiğim kendi yüreği gibi güzel hikayesi Tevfik dedemle beraber bir ödüle laik görüldüm. Benim için değerli bir insan. Gümüşhane’ye böyle bir ödül kazandırmanın gururunu yaşıyorum. Bu güzel hikayeyi Meslek büyüğüm Hüseyin Atmış ve Meslektaşım Fatih Ayaz’ın da emekleriyle ekranlara taşıdık.Başarılara yürünen bu yolda her zaman yanımda olan Gümüşhane'deki benim için kıymetli olan hem meslek büyüğüm hem abim olan Recep Ergin’e teşekkür ederim. Bu meslekte ondan öğrendiğim çok şey var, kendisi bana çok şey kattı. bu yüzden çok şanslıyım. Türkiye Haber Kameramanları Derneği'nin 27. ZOOM TÜRKİYE ve ZOOM AZERBAYCAN Uluslararası Haber Görüntüleri Yarışması'nda özel ödüle layık görüldük” dedi.

Haberin videosunu izlemek için tıklayınız:

https://www.facebook.com/100020882644838/videos/1211940746143271/

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.