Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Yakut’tan tüm Gümüşhane’ye çağrı

Spor 05.02.2024 - 11:10, Güncelleme: 05.02.2024 - 21:33 13045+ kez okundu.
 

Başkan Yakut’tan tüm Gümüşhane’ye çağrı

TFF 3.lig, 1.grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş başkanı Ertürk Yakut, hafta sonu oynanacak Talas Gücü müsabakasının “var olma” mücadelesi olduğunu belirterek tüm Gümüşhane’yi takıma destek vermeye çağırdı.
“ Şehir liderlerimizi ve tüm taraftarlarımızı tribüne davet ediyorum” Yaptığı açıklamada hafta sonu şehrin gururu Gümüşhanespor’un kendi evinde Talas Gücü ile önemli bir mücadeleye çıkacağını hatırlatan Yakut, “Bu maç, takımımız için sadece bir futbol karşılaşması değil, aynı zamanda şehrimizin birlik, beraberlik ve dayanışmasını gösterme fırsatı ve var olma mücadelesidir. Aynı zaman da her şeyi geri de bırakıp takımımıza sahip olma günüdür. Bu önemli günde, Gümüşhanespor'a destek olmak ve takımımızı yalnız bırakmamak adına siz değerli şehir liderlerimizi ve tüm taraftarlarımızı tribüne davet ediyorum” dedi. “Gümüşhanespor'un başarısı, şehrimizin başarısıdır” Gümüşhane Valisi, Milletvekilleri, bürokratlar, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, Gümüşhanespor taraftarları ve tüm Gümüşhane halkına açık çağrıda bulunan Yakut, “Futbol, birlikte sevinmeyi, birlikte üzülmeyi ve en önemlisi birlikte mücadele etmeyi öğreten bir spor. Bu hafta sonu yapılacak olan Talas Gücü maçı, şehrimizin spor alanındaki birlikteliğini ve gücünü tüm Türkiye'ye gösterme şansıdır. Gümüşhanespor, sahada en iyi performansını sergileyerek şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edecek. Bu mücadelede onlara en büyük desteği vermek, hepimizin görevidir. Siz değerli şehir liderlerimizin ve taraftarlarımızın tribünde yer alması, takımımıza moral ve motivasyon katacaktır. Bu zorlu karşılaşmada, takımımızın yanında olduğumuzu göstermek ve onlara inancımızı hissettirmek için bir araya gelmeliyiz. Gümüşhanespor'un başarısı, şehrimizin başarısıdır ve bu başarıyı hep birlikte kutlamak için sizleri maça davet ediyorum” diye konuştu. “Birlikte, şehrimizin takımına destek olalım ve zaferi birlikte kutlayalım” Başkan Yakut, şehrin tüm kesimlerinin bu önemli maçta tribünleri doldurarak takıma olan desteği göstermelerini isteyerek, “Gelin, bu hafta sonu hep birlikte Gümüşhanespor'a güç verelim ve takımımızı zafere taşıyalım. Sizlerin desteğiyle, Gümüşhanespor daha da güçlenecek ve başarılarına bir yenisini ekleyecektir. Bu önemli gününde Gümüşhanespor'a destek olmak için sizleri ve ailelerinizi, tüm öğrenci kardeşlerimi, memleketin ekmeğini yiyen herkesi, yaşlısından gencine herkesi Gümüşhanespora sahip çıkmaya davet ediyorum. Birlikte, şehrimizin takımına destek olalım ve zaferi birlikte kutlayalım” ifadelerini kullandı.
TFF 3.lig, 1.grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş başkanı Ertürk Yakut, hafta sonu oynanacak Talas Gücü müsabakasının “var olma” mücadelesi olduğunu belirterek tüm Gümüşhane’yi takıma destek vermeye çağırdı.

“ Şehir liderlerimizi ve tüm taraftarlarımızı tribüne davet ediyorum”

Yaptığı açıklamada hafta sonu şehrin gururu Gümüşhanespor’un kendi evinde Talas Gücü ile önemli bir mücadeleye çıkacağını hatırlatan Yakut, “Bu maç, takımımız için sadece bir futbol karşılaşması değil, aynı zamanda şehrimizin birlik, beraberlik ve dayanışmasını gösterme fırsatı ve var olma mücadelesidir. Aynı zaman da her şeyi geri de bırakıp takımımıza sahip olma günüdür. Bu önemli günde, Gümüşhanespor'a destek " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> destek olmak ve takımımızı yalnız bırakmamak adına siz değerli şehir liderlerimizi ve tüm taraftarlarımızı tribüne davet ediyorum” dedi.

“Gümüşhanespor'un başarısı, şehrimizin başarısıdır”

Gümüşhane Valisi, Milletvekilleri, bürokratlar, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, Gümüşhane spor taraftarları ve tüm Gümüşhane halkına açık çağrıda bulunan Yakut, “Futbol, birlikte sevinmeyi, birlikte üzülmeyi ve en önemlisi birlikte mücadele etmeyi öğreten bir spor. Bu hafta sonu yapılacak olan Talas Gücü maçı, şehrimizin spor alanındaki birlikteliğini ve gücünü tüm Türkiye'ye gösterme şansıdır. Gümüşhanespor, sahada en iyi performansını sergileyerek şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edecek. Bu mücadelede onlara en büyük desteği vermek, hepimizin görevidir. Siz değerli şehir liderlerimizin ve taraftarlarımızın tribünde yer alması, takımımıza moral ve motivasyon katacaktır. Bu zorlu karşılaşmada, takımımızın yanında olduğumuzu göstermek ve onlara inancımızı hissettirmek için bir araya gelmeliyiz. Gümüşhanespor'un başarısı, şehrimizin başarısıdır ve bu başarıyı hep birlikte kutlamak için sizleri maça davet ediyorum” diye konuştu.

“Birlikte, şehrimizin takımına destek " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> destek olalım ve zaferi birlikte kutlayalım”

Başkan Yakut, şehrin tüm kesimlerinin bu önemli maçta tribünleri doldurarak takıma olan desteği göstermelerini isteyerek, “Gelin, bu hafta sonu hep birlikte Gümüşhanespor'a güç verelim ve takımımızı zafere taşıyalım. Sizlerin desteğiyle, Gümüşhane spor daha da güçlenecek ve başarılarına bir yenisini ekleyecektir. Bu önemli gününde Gümüşhanespor'a destek " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> destek olmak için sizleri ve ailelerinizi, tüm öğrenci kardeşlerimi, memleketin ekmeğini yiyen herkesi, yaşlısından gencine herkesi Gümüşhanespora sahip çıkmaya davet ediyorum. Birlikte, şehrimizin takımına destek " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> destek olalım ve zaferi birlikte kutlayalım” ifadelerini kullandı.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.