Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İYİ Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ali Ateş Emekli Seçmenlere Seslendi

Siyaset 29.02.2024 - 08:33, Güncelleme: 29.02.2024 - 08:33 19624+ kez okundu.
 

İYİ Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ali Ateş Emekli Seçmenlere Seslendi

İYİ Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ali Ateş Emekli Seçmenlere Seslendi
Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip olan ve sosyal hayatın temeli olan aile ve ailedeki büyüklerin statüsü günümüzde maalesef ekonomik şartlara kurban edilmiştir. Anneanneler, babaanneler, büyükbabalar can torunlarının isteklerine karşı mahcup duruma düşürülmüşlerdir. Türklerde ailenin büyükleri her zaman hürmet duyulan, hatırı sayılan, gönlü incitilmemeye özen gösterilen şahsiyettir. Zira aile büyükleri hakim bir rol oynar, ailenin hayatını düzenler ve aile fertleri hemen her şeylerini anne-babaya borçlu olduklarına inanırlar. Burada annelere de ayrı yer açmak gerekir. Anne; derleyici ve toparlayıcıdır, ailenin sevgi ve merhamet merkezidir, “Cennet annelerin ayakları altındadır.” mealindeki hadisin muhatabı olan annelere, anneannelere hayatın zorluklarına kendini siper eden babalara ve büyükbabalara selam olsun.   Maaşları yoksulluk sınırı altında kalan emeklilerin ciddi geçim sıkıntısı yaşadığını ve bu değerlerimizin Cumhur İttifakınca yok sayıldığını belirten Ali Ateş, "Emeklilerimiz büyük çoğunlukla ya bir ek iş yapıyor veya Cumhur ittifakının yanlış politikaları yüzünden sosyal yardımlarla yaşamak zorunda bırakılıyor. Zira yaşam şartlarının ağırlaştığı ülkemizde emeklilerin maaşları oldukça yetersiz kalmakta ve aylık bağlanma oranları her geçen gün erimektedir.   Hükümetin emekliler politikası, emekliler arasındaki maaş adaletsizliği toplumsal olarak büyük bir çöküntüye neden olmuş, temel harcamalar artarken, gelirleri sürekli olarak düşmüştür. Ülkenin emekli kesimi açlık sınırının altında bir gelire mahkum edilmiş ve yoksulluğu derinleştirilmiştir. Milyonların problemini görmezden gelenler yereldeki problemleri nasıl çözeceklerdir?   Değerli emekli kardeşlerim, büyüklerim elbette ki biz merkezi hükümete değil şu an yerel yönetime talibiz. Bu nedenle bizler ancak sizlerin sesini gündemde tutan ve duymayan kulaklara haykıran olabiliriz. Yerel yönetim başarısını iktidara yürüyüş olarak görüyor ve desteklerinizle bu sorunu halledebileceğimize inanıyoruz.   İyi belediyecilikte ATEŞLEME için geri sayım başladı. Lütfen “İYİLERİ” destekleyiniz.    
İYİ Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ali Ateş Emekli Seçmenlere Seslendi

Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip olan ve sosyal hayatın temeli olan aile ve ailedeki büyüklerin statüsü günümüzde maalesef ekonomik şartlara kurban edilmiştir. Anneanneler, babaanneler, büyükbabalar can torunlarının isteklerine karşı mahcup duruma düşürülmüşlerdir. Türklerde ailenin büyükleri her zaman hürmet duyulan, hatırı sayılan, gönlü incitilmemeye özen gösterilen şahsiyettir. Zira aile büyükleri hakim bir rol oynar, ailenin hayatını düzenler ve aile fertleri hemen her şeylerini anne-babaya borçlu olduklarına inanırlar. Burada annelere de ayrı yer açmak gerekir. Anne; derleyici ve toparlayıcıdır, ailenin sevgi ve merhamet merkezidir, “Cennet annelerin ayakları altındadır.” mealindeki hadisin muhatabı olan annelere, anneannelere hayatın zorluklarına kendini siper eden babalara ve büyükbabalara selam olsun.

 

Maaşları yoksulluk sınırı altında kalan emeklilerin ciddi geçim sıkıntısı yaşadığını ve bu değerlerimizin Cumhur İttifakınca yok sayıldığını belirten Ali Ateş, "Emeklilerimiz büyük çoğunlukla ya bir ek iş yapıyor veya Cumhur ittifakının yanlış politikaları yüzünden sosyal yardımlarla yaşamak zorunda bırakılıyor. Zira yaşam şartlarının ağırlaştığı ülkemizde emeklilerin maaşları oldukça yetersiz kalmakta ve aylık bağlanma oranları her geçen gün erimektedir.

 

Hükümetin emekliler politikası, emekliler arasındaki maaş adaletsizliği toplumsal olarak büyük bir çöküntüye neden olmuş, temel harcamalar artarken, gelirleri sürekli olarak düşmüştür. Ülkenin emekli kesimi açlık sınırının altında bir gelire mahkum edilmiş ve yoksulluğu derinleştirilmiştir. Milyonların problemini görmezden gelenler yereldeki problemleri nasıl çözeceklerdir?

 

Değerli emekli kardeşlerim, büyüklerim elbette ki biz merkezi hükümete değil şu an yerel yönetime talibiz. Bu nedenle bizler ancak sizlerin sesini gündemde tutan ve duymayan kulaklara haykıran olabiliriz. Yerel yönetim başarısını iktidara yürüyüş olarak görüyor ve desteklerinizle bu sorunu halledebileceğimize inanıyoruz.

 

İyi belediyecilikte ATEŞLEME için geri sayım başladı. Lütfen “İYİLERİ” destekleyiniz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.