Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kelkit'te Ak Parti Seçim Çalışmalarına Başladı

Siyaset 13.02.2024 - 17:32, Güncelleme: 13.02.2024 - 18:50 16218+ kez okundu.
 

Kelkit'te Ak Parti Seçim Çalışmalarına Başladı

Cumartesi günü yapılan Ak Parti aday tanıtım toplantısından sonra Ak Parti, Kelkit Belediye Başkan Adayı Ünal YILMAZ 'a destek için saha çalışmalarına başladı
Belediye Başkan adayı Ünal YILMAZ'a mevcut belediye başkanı Aziz NAS, Ak Parti İlçe Başkani Sadi Tüysüz ve parti gençlik kolları başkanı eşlik etti. Vatandaşların taleplerini dinleyen YILMAZ, hep birlikte yeni ve vizyoner bi Kelkit inşa edeceklerini, ilçeyi bölgenin gözdesi haline getireceklerini, bu amaç çerçevesinde küskünlükleri ve önyargıları birtarafa bırakıp hep beraber kenetlenilmesi gerektigini belirtti. YILMAZ ; " Biz Ak Partiyi geniş kitlelere ulaştıran herkesi kucaklayıcı siyasetini benimsemis, bunu kendimize vizyon edinmiş siyasetçiler olarak, bunu bu süreçte elimizden geldiğince sahaya yansıtmaya çalışacağız.Ayrıştırıcı deĝil birlestirici bir siyasetle Kelkit'i kazanacağız ve Kelkit kazanacak" cümlelerini kullandı.
Cumartesi günü yapılan Ak Parti aday tanıtım toplantısından sonra Ak Parti, Kelkit Belediye Başkan Adayı Ünal YILMAZ 'a destek için saha çalışmalarına başladı

Belediye Başkan adayı Ünal YILMAZ'a mevcut belediye başkanı Aziz NAS, Ak Parti İlçe Başkani Sadi Tüysüz ve parti gençlik kolları başkanı eşlik etti.

Vatandaşların taleplerini dinleyen YILMAZ, hep birlikte yeni ve vizyoner bi Kelkit inşa edeceklerini, ilçeyi bölgenin gözdesi haline getireceklerini, bu amaç çerçevesinde küskünlükleri ve önyargıları birtarafa bırakıp hep beraber kenetlenilmesi gerektigini belirtti.

YILMAZ ; " Biz Ak Partiyi geniş kitlelere ulaştıran herkesi kucaklayıcı siyasetini benimsemis, bunu kendimize vizyon edinmiş siyasetçiler olarak, bunu bu süreçte elimizden geldiğince sahaya yansıtmaya çalışacağız.Ayrıştırıcı deĝil birlestirici bir siyasetle Kelkit'i kazanacağız ve Kelkit kazanacak" cümlelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.