Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Türk Sağlık-Sen'den Vefa Örneği

Gümüşhane 04.02.2024 - 11:00, Güncelleme: 04.02.2024 - 20:56 33840+ kez okundu.
 

Türk Sağlık-Sen'den Vefa Örneği

Türk Sağlık-Sen Gümüşhane Şube yönetimi, şubeleşmelerinin ardından ilk ziyaretlerini vefa örneği göstererek sendikaya uzun yıllar emek veren ve ahirete intikal eden üyelerinin kabirlerine gerçekleştirdi.
400 üyeye ulaşarak şube olma başarısını gösteren Türk Sağlık-Sen Gümüşhane Şubesi, vefa duygusunu göstererek anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Kürşad Ciğerci başkanlığındaki şube yönetimi, sendikanın kuruluşundan bu yana mücadeleye emek veren ve ahirete intikal eden üyelerini unutmadı. Heyet, Keçikaya köyünde merhum Nadim Ülker'in, Arzular Kabaköy Beldesinde merhum Lokman Yakut başkanın ve Merkez Emirler Mezarlığında da merhum Fahri Yıldız'ın kabrini ziyaret etti. Kur'an-ı Kerim okunup dua edilerek, vefat eden üyelerin anıları rahmetle yad edildi. Sendika yönetimi, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada vefa duygusunu vurguladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bugün günlerden vefa... Gümüşhane Türk Sağlık Sen sahada memurun meşru ve haklı mücadelesini yürütmenin yanı sıra toplumsal konularda da öncülüğünü gösteriyor. 1992 yılında kurulan sendikamızın kuruluşundan bugüne mücadelesine emek veren ve ahirete intikal eden abilerimize şube olduğumuzda ilk icraat olarak mezar ziyareti sözümüzü bugün gerçekleştirdik, abilerimize Fatihamızı okuduk. Bu teşkilat, tasada-kederde, sevinçte-mutlulukta bir olmayı şiar edinmişlerin yuvasıdır. Allah birliğimizi bozmasın." Bu anlamlı ziyaretle Türk Sağlık-Sen Gümüşhane Şubesi, vefa duygusunun önemini ve geçmişin değerini bir kez daha göstermiş oldu.
Türk Sağlık-Sen Gümüşhane Şube yönetimi, şubeleşmelerinin ardından ilk ziyaretlerini vefa örneği göstererek sendikaya uzun yıllar emek veren ve ahirete intikal eden üyelerinin kabirlerine gerçekleştirdi.

400 üyeye ulaşarak şube olma başarısını gösteren Türk Sağlık-Sen Gümüşhane Şubesi, vefa duygusunu göstererek anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Kürşad Ciğerci başkanlığındaki şube yönetimi, sendikanın kuruluşundan bu yana mücadeleye emek veren ve ahirete intikal eden üyelerini unutmadı.

Heyet, Keçikaya köyünde merhum Nadim Ülker'in, Arzular Kabaköy Beldesinde merhum Lokman Yakut başkanın ve Merkez Emirler Mezarlığında da merhum Fahri Yıldız'ın kabrini ziyaret etti. Kur'an-ı Kerim okunup dua edilerek, vefat eden üyelerin anıları rahmetle yad edildi.

Sendika yönetimi, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada vefa duygusunu vurguladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bugün günlerden vefa... Gümüşhane Türk Sağlık Sen sahada memurun meşru ve haklı mücadelesini yürütmenin yanı sıra toplumsal konularda da öncülüğünü gösteriyor. 1992 yılında kurulan sendikamızın kuruluşundan bugüne mücadelesine emek veren ve ahirete intikal eden abilerimize şube olduğumuzda ilk icraat olarak mezar ziyareti sözümüzü bugün gerçekleştirdik, abilerimize Fatihamızı okuduk. Bu teşkilat, tasada-kederde, sevinçte-mutlulukta bir olmayı şiar edinmişlerin yuvasıdır. Allah birliğimizi bozmasın."

Bu anlamlı ziyaretle Türk Sağlık-Sen Gümüşhane Şubesi, vefa duygusunun önemini ve geçmişin değerini bir kez daha göstermiş oldu.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.