8 Yıl Kesinleşmiş Cezası Vardı, Muavinlik Yaparken Yakalandı

Gündem 23.09.2024 - 17:22, Güncelleme: 24.09.2024 - 12:42 2260 kez okundu.
 

8 Yıl Kesinleşmiş Cezası Vardı, Muavinlik Yaparken Yakalandı

Bayburt'ta Otobüste Muavin Olarak Çalışan 8 Yıl Kesinleşmiş Ceza ile Aranan Suçlu Yakalandı.
Toplamda 8 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.Y., Bayburt’ta bir otobüs firmasında muavin olarak çalışırken yakalandı. Bayburt Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışmaları sonucunda M.Y.'nin bir otobüste muavin olarak görev yaptığını belirledi. Araç Bayburt’a geldiğinde durdurularak şahıs gözaltına alındı.Yabancıyı ülkeye sokma, ülkede kalmasını sağlama suçundan toplam 8 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bayburt Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzur ve güvenliği için 24 saat görevde olduklarını duyurdu.
Bayburt'ta Otobüste Muavin Olarak Çalışan 8 Yıl Kesinleşmiş Ceza ile Aranan Suçlu Yakalandı.

Toplamda 8 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.Y., Bayburt’ta bir otobüs firmasında muavin olarak çalışırken yakalandı. Bayburt Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışmaları sonucunda M.Y.'nin bir otobüste muavin olarak görev yaptığını belirledi.

Araç Bayburt’a geldiğinde durdurularak şahıs gözaltına alındı.Yabancıyı ülkeye sokma, ülkede kalmasını sağlama suçundan toplam 8 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.  Bayburt Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzur ve güvenliği için 24 saat görevde olduklarını duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.