AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanına Bıçaklı Saldırı

Yaşam 29.05.2024 - 15:14, Güncelleme: 29.05.2024 - 15:18 6354+ kez okundu.
 

AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanına Bıçaklı Saldırı

Gümüşhane Kürtün İlçesi AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdussamet Usta(26)’ya bıçaklı saldırı gerçekleşti.
Kürtün ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, Samsunlu olduğu öğrenilen üniversite öğrencisi tarafından Abdussamet Usta’ya bıçaklı saldırıda bulunuldu. Saldırıda İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdussamet Usta Karaciğerinden yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı Usta ambulansla hastaneye kaldırılırken, saldırgan ise çevrede bulunan vatandaşlar tarafından yakalanarak polise teslim edildi. Hastaneye kaldırılan Usta'nın hayati tehlikesinin olmadığı ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Yaşanan olayla ilgili açıklamada bulunan AK Parti Gümüşhane Gençlik Kolları Başkanı Umut Tokel, “Kürtün Gençlik Kolları Başkanımız Abdussamet Usta'ya yapılan bıçaklı saldırıyı kınıyorum. Şiddetin her türlüsü kabul edilemez ve bu tür eylemler toplumumuzun değerlerine aykırıdır. Abdussamet Usta'ya geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum” dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Gümüşhane Kürtün İlçesi AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdussamet Usta(26)’ya bıçaklı saldırı gerçekleşti.

Kürtün ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, Samsunlu olduğu öğrenilen üniversite öğrencisi tarafından Abdussamet Usta’ya bıçaklı saldırıda bulunuldu. Saldırıda İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdussamet Usta Karaciğerinden yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı Usta ambulansla hastaneye kaldırılırken, saldırgan ise çevrede bulunan vatandaşlar tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Hastaneye kaldırılan Usta'nın hayati tehlikesinin olmadığı ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Yaşanan olayla ilgili açıklamada bulunan AK Parti Gümüşhane Gençlik Kolları Başkanı Umut Tokel,Kürtün Gençlik Kolları Başkanımız Abdussamet Usta'ya yapılan bıçaklı saldırıyı kınıyorum. Şiddetin her türlüsü kabul edilemez ve bu tür eylemler toplumumuzun değerlerine aykırıdır. Abdussamet Usta'ya geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum” dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.