Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Binalı Yıldırım Kelkit'te

Kelkit 20.04.2023 - 08:15, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 2411+ kez okundu.
 

Binalı Yıldırım Kelkit'te

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, partisinin seçim çalışmalarına destek vermek üzere Gümüşhane ziyaretinin ardından Kelkit İlçesine geldi.
Kelkit Belediyesi önünde kendisini karşılayan topluluğa seslenen Yıldırım,   “Biz size sevdalıyız. 20 yıl boyunca bu kardeşiniz yolları yaptı. Yolları böldük hayatları birleştirdik. Gönülleri birleştirdik. Yolları böldük Türkiye'nin doğusunu batısına, güneyini kuzeyine ama bir şeye çok dikkat ettik dedik ki yolları böleriz Türkiye'yi böldürtmeyiz” diye konuştu. Yıldırım,“Biraz sorunlarımız oldu iki yıl Kovid -19 dönemi. maalesef sıkıntı çektik insanlarımız hayatını kaybetti. Tam bu bitti Rusya - Ukrayna savaşı başladı. Yine en fazla o savaştan zara eden biziz çünkü biz bu iki ülkeden 36 milyar dolar ticaretimiz var. O ticaretimiz zarar gördü. tam toparlarken asrın felaketiyle karşı karşıya kaldık. Öyle bir felaket ki 50 bin insanımızı kaybettik. 50 binin üzerinde. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Bu depremden gidenleri geri getiremiyoruz ama inşallah o yıkılan 600 bin konutu daha iyi bir şekilde yapacağız. Zaten 100 bin tanesinin temeli atıldı. Recep Tayyip Erdoğan Cumhur Başkanımız 650 bin konut yapacağım dediği zaman hiç kimse yapamazsın diyemiyor” diye konuştu.   14 Mayıs seçimlerinin Türkiye'nin milletiyle, toprağıyla, bayrağıyla birlik ve beraberliğinin seçimi olduğu belirterek,   “Bu seçimde dikkat ederseniz bölücü PKK'nın dağ kadroları sabah akşam açıklama yapıyorlar. Millet İttifakı'na destek olun. Onun adayına destek olun diye. Ne zamandan beri terör örgütü bizim seçimlere ayar vermeye çalıyor. Terör örgütlerini meşrulaştırmaya çalışanlara en güzel cevabı Kelkit, Gümüşhane verecek. 100 yıl önce bu cumhuriyetimize emanet eden gazi Mustafa kemal Atatürk ve arkadaşlarının verdikleri bu emanet misakı milli sınırları içerisinde vatan birdir bölünemez, millet birdir ayrıştırılamaz işte bu doğrultuda sandığa gidiyoruz. Sandıkta bunun kararını da siz vereceksiniz” dedi.
AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, partisinin seçim çalışmalarına destek vermek üzere Gümüşhane ziyaretinin ardından Kelkit İlçesine geldi.

Kelkit Belediyesi önünde kendisini karşılayan topluluğa seslenen Yıldırım,

 

“Biz size sevdalıyız. 20 yıl boyunca bu kardeşiniz yolları yaptı. Yolları böldük hayatları birleştirdik. Gönülleri birleştirdik. Yolları böldük Türkiye'nin doğusunu batısına, güneyini kuzeyine ama bir şeye çok dikkat ettik dedik ki yolları böleriz Türkiye'yi böldürtmeyiz” diye konuştu.
Yıldırım,“Biraz sorunlarımız oldu iki yıl Kovid -19 dönemi. maalesef sıkıntı çektik insanlarımız hayatını kaybetti. Tam bu bitti Rusya - Ukrayna savaşı başladı. Yine en fazla o savaştan zara eden biziz çünkü biz bu iki ülkeden 36 milyar dolar ticaretimiz var. O ticaretimiz zarar gördü. tam toparlarken asrın felaketiyle karşı karşıya kaldık. Öyle bir felaket ki 50 bin insanımızı kaybettik. 50 binin üzerinde. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Bu depremden gidenleri geri getiremiyoruz ama inşallah o yıkılan 600 bin konutu daha iyi bir şekilde yapacağız. Zaten 100 bin tanesinin temeli atıldı. Recep Tayyip Erdoğan Cumhur Başkanımız 650 bin konut yapacağım dediği zaman hiç kimse yapamazsın diyemiyor” diye konuştu.

 

14 Mayıs seçimlerinin Türkiye'nin milletiyle, toprağıyla, bayrağıyla birlik ve beraberliğinin seçimi olduğu belirterek,

 

“Bu seçimde dikkat ederseniz bölücü PKK'nın dağ kadroları sabah akşam açıklama yapıyorlar. Millet İttifakı'na destek olun. Onun adayına destek olun diye. Ne zamandan beri terör örgütü bizim seçimlere ayar vermeye çalıyor. Terör örgütlerini meşrulaştırmaya çalışanlara en güzel cevabı Kelkit, Gümüşhane verecek. 100 yıl önce bu cumhuriyetimize emanet eden gazi Mustafa kemal Atatürk ve arkadaşlarının verdikleri bu emanet misakı milli sınırları içerisinde vatan birdir bölünemez, millet birdir ayrıştırılamaz işte bu doğrultuda sandığa gidiyoruz. Sandıkta bunun kararını da siz vereceksiniz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.