Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Birol Tuğlu Adaylık İçin İstfa Etti

Siyaset 03.12.2023 - 11:10, Güncelleme: 03.12.2023 - 11:27 12624+ kez okundu.
 

Birol Tuğlu Adaylık İçin İstfa Etti

31 Mart Yerel seçimleri yaklaşırken MHP den Belediye başkanlığı adaylığı için beklenen istifa geldi
31 mart yerel seçimlerde Kelkit Belediye Başkanlığı için MHP den en favori aday görülen ,gerek parti gerekse partinin seçmeni tarafından aday olması için yoğun istekte bulunulan Birol TUĞLU,MHP den Belediye Başkan aday adaylığı için 01.12.2023 tarihinde görevinden istifa ettiğini Haber Kelkit e açıkladı. Açıklamasının ardından parti seçmeni tarafından, "zaten olması gereken aday" yorumları yapıldı. Birol TUĞLU kimdir ? 1970 yılında Gümüşhane'nin Kelkit İlçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Kelkit’te tamamladı. K.T.Ü Fatih Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği ve Sosyal Bilimleri Yan Alan Bölümünden mezun oldu. Karadeniz Teknik Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Bilimleri Anabilim Dalında Eğitim Yönetimi, Teftiş Planlama ve Ekonomisi alanında ve Cumhuriyet Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Kamu Yönetimi alanında yüksek lisansları bulunmaktadır. İş hayatında Milli Eğitim Bakanlığı kademelerinde, Birleştirilmiş sınıf uygulaması yapan okullarda Müdür Yetkili Öğretmenlik, Okul Müdür Yardımcılığı, Taşıma Merkezi Okul Müdürlüğü, Eğitim Kampüsü Kurucu Müdürlüğü, Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Müdürlüğü, Pansiyonlu Okul Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü vekilliği görevlerinde bulundu. 2009 yılında gerçekleştirilen yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Kelkit Belediye Başkanı Adayı olarak seçimlere katıldı, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında gönüllü çalışmaları ve eğitim hizmetleri bulunmaktadır. Yabancı dil olarak İngilizce bilmekte olup, evli ve 2 çocuk babasıdır.
31 Mart Yerel seçimleri yaklaşırken MHP den Belediye başkanlığı adaylığı için beklenen istifa geldi
31 mart yerel seçimlerde Kelkit Belediye Başkanlığı için MHP den en favori aday görülen ,gerek parti gerekse partinin seçmeni tarafından aday olması için yoğun istekte bulunulan Birol TUĞLU, MHP den Belediye Başkan aday adaylığı için 01.12.2023 tarihinde görevinden istifa ettiğini Haber Kelkit e açıkladı.
Açıklamasının ardından parti seçmeni tarafından, "zaten olması gereken aday" yorumları yapıldı.
Birol TUĞLU kimdir ?
1970 yılında Gümüşhane'nin Kelkit İlçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Kelkit’te tamamladı. K.T.Ü Fatih Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği ve Sosyal Bilimleri Yan Alan Bölümünden mezun oldu. Karadeniz Teknik Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Bilimleri Anabilim Dalında Eğitim Yönetimi, Teftiş Planlama ve Ekonomisi alanında ve Cumhuriyet Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Kamu Yönetimi alanında yüksek lisansları bulunmaktadır.
İş hayatında Milli Eğitim Bakanlığı kademelerinde, Birleştirilmiş sınıf uygulaması yapan okullarda Müdür Yetkili Öğretmenlik, Okul Müdür Yardımcılığı, Taşıma Merkezi Okul Müdürlüğü, Eğitim Kampüsü Kurucu Müdürlüğü, Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Müdürlüğü, Pansiyonlu Okul Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü vekilliği görevlerinde bulundu.
2009 yılında gerçekleştirilen yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Kelkit Belediye Başkanı Adayı olarak seçimlere katıldı, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında gönüllü çalışmaları ve eğitim hizmetleri bulunmaktadır. Yabancı dil olarak İngilizce bilmekte olup, evli ve 2 çocuk babasıdır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.