Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Eskişehirdeki Gümüşhaneliler 1954 Kelkit Belediyespor’u yalnız bırakmadı

Spor 27.03.2023 - 08:34, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 14353+ kez okundu.
 

Eskişehirdeki Gümüşhaneliler 1954 Kelkit Belediyespor’u yalnız bırakmadı

Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TFF.3.Lig 1.grup karşılaşması için Eskişehir’e giden temsilcimiz 1954 Kelkit Belediyespor’u kaldığı otelde ziya
Sıcak ve samimi ortamda geçen ziyarete Dernek Başkanı İrfan Ataman, Başkan Yardımcısı Hüseyin Turhan, Genel Sekreter Osman Nebioğlu, üyeler Murat Kazancı, Fahri Köksal ve Sebahattin Baylan katıldı. Takım hakkında sportif direktör Hicabi Albayrak ve teknik direktör Turgay Karatekin’den bilgiler alan dernek yönetimi Porsuk ile Harşit’in dostluğu adına oynanacak müsabakada takıma başarı dileklerinde bulundu. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Kulüp 2.Başkanı Engin Şen, Eskişehir’de hemşerileriyle birlikte olmaktan kendilerini arayıp sormaktan çok mutlu olduklarını söyledi. 2.Başkan Engin Şen, Teknik Direktör değişikliği ile son dört haftadır yenilmediklerini, galibiyet serisi yakaladıklarını, takımın her geçen hafta daha iyi futbol oynadığını dolayısıyla hocalarına ve oyuncularına güvendiklerini sözlerine ekledi. Dernek Başkan Yardımcısı Hüseyin Turhan’ın dernek faaliyetlerinde porsuk ile Harşit’in dostluğunu önemsediklerini, bu maçın da bu dostluğa bir halka ekleyeceğini belirterek takımda Gümüşhaneli oyuncu olup olmadığı sorusunu cevaplandıran Sportif Direktör Hicabi  Albayrak, 2 genç oyuncunun bulunduğunu ve bu oyuncuların çok yetenekli olduklarını, ileride Kelkit’ten Milli Takıma oyuncu göndermenin en büyük arzuları olduklarını belirtti.  Albayrak konuşmasında altyapıya yönelik çalışmalar yaptıklarını özellikle teknik direktör Turgay hocanın bu doğrultuda yönetim kuruluyla birlikte Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı ile girişimleri olduğunu ifade etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ve Eskişehirspor karşısında takıma başarı dilenmesiyle son buldu.
Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TFF.3.Lig 1.grup karşılaşması için Eskişehir’e giden temsilcimiz 1954 Kelkit Belediyespor’u kaldığı otelde ziya

Sıcak ve samimi ortamda geçen ziyarete Dernek Başkanı İrfan Ataman, Başkan Yardımcısı Hüseyin Turhan, Genel Sekreter Osman Nebioğlu, üyeler Murat Kazancı, Fahri Köksal ve Sebahattin Baylan katıldı.

Takım hakkında sportif direktör Hicabi Albayrak ve teknik direktör Turgay Karatekin’den bilgiler alan dernek yönetimi Porsuk ile Harşit’in dostluğu adına oynanacak müsabakada takıma başarı dileklerinde bulundu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Kulüp 2.Başkanı Engin Şen, Eskişehir’de hemşerileriyle birlikte olmaktan kendilerini arayıp sormaktan çok mutlu olduklarını söyledi. 2.Başkan Engin Şen, Teknik Direktör değişikliği ile son dört haftadır yenilmediklerini, galibiyet serisi yakaladıklarını, takımın her geçen hafta daha iyi futbol oynadığını dolayısıyla hocalarına ve oyuncularına güvendiklerini sözlerine ekledi.

Dernek Başkan Yardımcısı Hüseyin Turhan’ın dernek faaliyetlerinde porsuk ile Harşit’in dostluğunu önemsediklerini, bu maçın da bu dostluğa bir halka ekleyeceğini belirterek takımda Gümüşhaneli oyuncu olup olmadığı sorusunu cevaplandıran Sportif Direktör Hicabi  Albayrak, 2 genç oyuncunun bulunduğunu ve bu oyuncuların çok yetenekli olduklarını, ileride Kelkit’ten Milli Takıma oyuncu göndermenin en büyük arzuları olduklarını belirtti. 

Albayrak konuşmasında altyapıya yönelik çalışmalar yaptıklarını özellikle teknik direktör Turgay hocanın bu doğrultuda yönetim kuruluyla birlikte Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı ile girişimleri olduğunu ifade etti.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ve Eskişehirspor karşısında takıma başarı dilenmesiyle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.