Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gümüşhane Milletvekilleri Akgül ve Pektaş’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Gümüşhane 20.04.2023 - 08:26, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 3173+ kez okundu.
 

Gümüşhane Milletvekilleri Akgül ve Pektaş’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Gümüşhane Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş’ın yayımladıkları Ramazan Bayramı mesajları şöyledir:
  “Hoşgörü, sabır, yardımlaşma, dayanışma gibi kutsal değerlerin daha derinden hissedildiği ve yaşatıldığı: Üç ayları, mübarek geceleri ve on bir ayın sultanını idrak ederek Ramazan Bayramı’na ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Bayramlar; birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, insan olmanın güzelliklerinin yaşandığı, karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, kırgınlık ve küskünlüklerin giderildiği, toplumun bütün kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı müstesna günlerdir. Aziz Milletimiz her Ramazanda olduğu gibi bu yıl da birlik ve beraberliğini, yardımlaşma ve dayanışma ruhunun en güzel örnekleriyle göstermiştir. Ramazan ayı boyunca sergilenen bu güzel hasletler bayramla birlikte çok daha büyük bir anlam kazanmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının manevi ikliminin herkesi kuşatmasını; bizleri iyilikte, doğrulukta ve hayırda buluşturmasını, umutlarımızı yeşertmesini, ülkemize, milletimize ve bütün insanlığa barış, huzur, istikrar ve refah getirmesini diliyor, değerli hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve İslam Âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyoruz.”
Gümüşhane Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş’ın yayımladıkları Ramazan Bayramı mesajları şöyledir:

 

“Hoşgörü, sabır, yardımlaşma, dayanışma gibi kutsal değerlerin daha derinden hissedildiği ve yaşatıldığı: Üç ayları, mübarek geceleri ve on bir ayın sultanını idrak ederek Ramazan Bayramı’na ulaşmanın sevincini yaşıyoruz.

Bayramlar; birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, insan olmanın güzelliklerinin yaşandığı, karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, kırgınlık ve küskünlüklerin giderildiği, toplumun bütün kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı müstesna günlerdir. Aziz Milletimiz her Ramazanda olduğu gibi bu yıl da birlik ve beraberliğini, yardımlaşma ve dayanışma ruhunun en güzel örnekleriyle göstermiştir. Ramazan ayı boyunca sergilenen bu güzel hasletler bayramla birlikte çok daha büyük bir anlam kazanmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının manevi ikliminin herkesi kuşatmasını; bizleri iyilikte, doğrulukta ve hayırda buluşturmasını, umutlarımızı yeşertmesini, ülkemize, milletimize ve bütün insanlığa barış, huzur, istikrar ve refah getirmesini diliyor, değerli hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve İslam Âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.