Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gümüşhane’de TARSİM bilgilendirme toplantısı yapıldı

Gümüşhane 27.02.2023 - 20:56, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 3307+ kez okundu.
 

Gümüşhane’de TARSİM bilgilendirme toplantısı yapıldı

Gümüşhane Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile TARSİM Giresun Bölge Müdürlüğü iş birliğinde, üreticilere yönelik Devlet Destekli Tarım Sigortaları tanıtım ve bilgilendirme toplantısı düzenledi.
Merkez, Torul ve Kürtün ilçelerinde düzenlenen toplantılarda üreticilere Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sistemi'nin işleyişi ve 2023 yılı uygulamaları hakkında bilgiler verildi. Devlet Destekli Tarım Sigortaları tanıtım ve bilgilendirme toplantılarda TARSİM Giresun Bölge Müdür Yardımcısı Burhan Kılıç tarafından çiftçilere tarım sigortaları havuzu 2023 yılı uygulamaları, bitkisel ürün ve hayvan hayat sigortaları hakkında bilgi verildi.    Eğitimlerde ayrıca, arıcılık (Arılı kovan) sigortası, büyükbaş hayvan hayat sigortası, küçükbaş hayvan hayat sigortası ve prim destekleri konularında sunum eşliğinde üreticilere bilgiler verildi.  Toplantı çiftçilerin sorularının cevaplandırılması ile son buldu.  
Gümüşhane Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile TARSİM Giresun Bölge Müdürlüğü iş birliğinde, üreticilere yönelik Devlet Destekli Tarım Sigortaları tanıtım ve bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Merkez, Torul ve Kürtün ilçelerinde düzenlenen toplantılarda üreticilere Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sistemi'nin işleyişi ve 2023 yılı uygulamaları hakkında bilgiler verildi.

Devlet Destekli Tarım Sigortaları tanıtım ve bilgilendirme toplantılarda TARSİM Giresun Bölge Müdür Yardımcısı Burhan Kılıç tarafından çiftçilere tarım sigortaları havuzu 2023 yılı uygulamaları, bitkisel ürün ve hayvan hayat sigortaları hakkında bilgi verildi. 

 

Eğitimlerde ayrıca, arıcılık (Arılı kovan) sigortası, büyükbaş hayvan hayat sigortası, küçükbaş hayvan hayat sigortası ve prim destekleri konularında sunum eşliğinde üreticilere bilgiler verildi. 

Toplantı çiftçilerin sorularının cevaplandırılması ile son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.