Kelkit'te FETÖ'den Kalan Yurt Binası Yetki Karmaşasından Dolayı Atıl Duruyor

Yaşam 08.01.2024 - 12:48, Güncelleme: 08.01.2024 - 15:45 9474+ kez okundu.
 

Kelkit'te FETÖ'den Kalan Yurt Binası Yetki Karmaşasından Dolayı Atıl Duruyor

Kelkit'te 15 temmuzdan önce terör örgütü fetö tarafından yurt olarak işletilen yurt binası el konulduktan sonra uzun süredir yetki karmaşasından atıl duruyor.
Kelkit'te ki ögrencilerin yurt yetersizliğinden Köse'ye gittikleri bir dönemde Fetö' den kalan yurt binası neden kullanılamıyor sorusunu akıllara getirdi.KYK  nın eski oteli kiralayıp yurda çevirmesinin ardından bu durum iyice gündeme yerleşti. Bu durumun nedenini araştıran HaberKelkit ilginç bir yetki karmaşasını tesbit etti. 15 temmuzdan sonra garip bir şekilde yurt binası devlet tarafından sanayide demirci ustası Kani SÖYLEMEZ'e zimmetlendi.Dolayısıyla yurt üzerinde sahip Kani SÖYLEMEZ gözüküyor.Ve herhangi bir durumda muhatap Kani SÖYLEMEZ alınıyor. Ancak sadece zimmetli. Herhangi bir karar yetkisi bulunmuyor. HaberKelkit'e konuşan Söylemez; "Yurttakı eşyalar malzemeler çalınıyor.Bu çözüme kavuşturulup bu yurttan istifade edilmeli.Fetö den kalan yurt olduğu için kolay çözülecek bir mesele gibi durmuyor" diye konuştu.      
Kelkit'te 15 temmuzdan önce terör örgütü fetö tarafından yurt olarak işletilen yurt binası el konulduktan sonra uzun süredir yetki karmaşasından atıl duruyor.

Kelkit'te ki ögrencilerin yurt yetersizliğinden Köse'ye gittikleri bir dönemde Fetö' den kalan yurt binası neden kullanılamıyor sorusunu akıllara getirdi.KYK  nın eski oteli kiralayıp yurda çevirmesinin ardından bu durum iyice gündeme yerleşti.

Bu durumun nedenini araştıran HaberKelkit ilginç bir yetki karmaşasını tesbit etti.

15 temmuzdan sonra garip bir şekilde yurt binası devlet tarafından sanayide demirci ustası Kani SÖYLEMEZ'e zimmetlendi.Dolayısıyla yurt üzerinde sahip Kani SÖYLEMEZ gözüküyor.Ve herhangi bir durumda muhatap Kani SÖYLEMEZ alınıyor. Ancak sadece zimmetli. Herhangi bir karar yetkisi bulunmuyor.

HaberKelkit'e konuşan Söylemez;

"Yurttakı eşyalar malzemeler çalınıyor.Bu çözüme kavuşturulup bu yurttan istifade edilmeli. Fetö den kalan yurt olduğu için kolay çözülecek bir mesele gibi durmuyor" diye konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.