Gümüşhane’de Yamaçtan Kopan Kaya Parçası Araca Çarptı

Yaşam 25.07.2024 - 13:14, Güncelleme: 25.07.2024 - 13:17 4838+ kez okundu.
 

Gümüşhane’de Yamaçtan Kopan Kaya Parçası Araca Çarptı

Gümüşhane İkisu-Şiran Karayolunda meydana gelen kazada yamaçtan kopan kaya parçası, o esnada yoldan geçmekte olan minibüse çarptı.
Gümüşhane İkisu-Şiran Karayolu üzerinde ki Övündü ile Dibekli köyleri arasında bulunan ve daha öncede kaya düşmesi nedeni ile birçok kazanın meydana geldiği bölgede, yamaçtan koparak yola düşen kaya parçaları hareket halindeki minibüse çarptı. Muğla’da ki tatillerinden Gümüşhane’ye dönen 61 AGB 548 plakalı aracın sahipleri Gümüşhane İkisu-Şiran Karayolunda seyir halindeyken, Övündü ile Dibekli köyleri arasında bulunan yoldan geçtikleri esnada yamaçtan koparak araçlarına çarpan kaya parçaları nedeniyle kaza geçirdi. Yaşanan kazanın ardından lastiği patlayan araçta maddi hasar meydana gelirken, yaralanan kimse ise olmadı. Araç sürücüsü ve o esnada aracın içerisinde yer alan diğer yolcular kazayı ucuz atlattı.
Gümüşhane İkisu-Şiran Karayolunda meydana gelen kazada yamaçtan kopan kaya parçası, o esnada yoldan geçmekte olan minibüse çarptı.

Gümüşhane İkisu-Şiran Karayolu üzerinde ki Övündü ile Dibekli köyleri arasında bulunan ve daha öncede kaya düşmesi nedeni ile birçok kazanın meydana geldiği bölgede, yamaçtan koparak yola düşen kaya parçaları hareket halindeki minibüse çarptı.

Muğla’da ki tatillerinden Gümüşhane’ye dönen 61 AGB 548 plakalı aracın sahipleri Gümüşhane İkisu-Şiran Karayolunda seyir halindeyken, Övündü ile Dibekli köyleri arasında bulunan yoldan geçtikleri esnada yamaçtan koparak araçlarına çarpan kaya parçaları nedeniyle kaza geçirdi.

Yaşanan kazanın ardından lastiği patlayan araçta maddi hasar meydana gelirken, yaralanan kimse ise olmadı. Araç sürücüsü ve o esnada aracın içerisinde yer alan diğer yolcular kazayı ucuz atlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.