Kelkit’te Yeni "Mutlu Emlak" Ofisi Açıldı

Yaşam 31.08.2024 - 15:38, Güncelleme: 31.08.2024 - 15:51 5000 kez okundu.
 

Kelkit’te Yeni "Mutlu Emlak" Ofisi Açıldı

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde hizmete giren "Mutlu Emlak" ofisinin açılış töreni, yoğun bir katılımla gerçekleşti.
Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde "Mutlu Emlak" ofisi, yoğun bir katılımla düzenlenen törenle hizmete açıldı. Emlak ofisinin sahipleri Kadir Mutlu ve Abdülhakim Hafızoğlu, açılışta davetlileri karşılayarak misafirlerle yakından ilgilendi. Yoğun katılımın olduğu açılış töreninde, yeni emlak ofisinin Kelkit’teki gayrimenkul sektörüne canlılık kazandırması bekleniyor. Açılışta konuşan Milletvekili Celalettin Köse, açılışta yer aldığı için çok mutlu olduğunu, bereketli ve bol kazançlarının olmasını temenni ettiğini belirtti. Açılışa, AK Parti Milletvekili Av. Celalettin Köse, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Gümüşhane AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, AK Parti İl Encümenleri Mustafa Demir ile Şükrü Durak, AK Parti İlçe Başkanı Sadi Tüysüz, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Musa Demir, AK Parti Belediye İlçe Meclis Üyeleri Murat Akan ile İrfan Çelebi de katıldı. Ayrıca, Şoförler Cemiyet Odası Başkanı Beyler Kara, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Servet Daldaban, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Bingöl ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşar Çelebi de törende yer aldı.
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde hizmete giren "Mutlu Emlak" ofisinin açılış töreni, yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde "Mutlu Emlak" ofisi, yoğun bir katılımla düzenlenen törenle hizmete açıldı. Emlak ofisinin sahipleri Kadir Mutlu ve Abdülhakim Hafızoğlu, açılışta davetlileri karşılayarak misafirlerle yakından ilgilendi.

Yoğun katılımın olduğu açılış töreninde, yeni emlak ofisinin Kelkit’teki gayrimenkul sektörüne canlılık kazandırması bekleniyor. Açılışta konuşan Milletvekili Celalettin Köse, açılışta yer aldığı için çok mutlu olduğunu, bereketli ve bol kazançlarının olmasını temenni ettiğini belirtti.

Açılışa, AK Parti Milletvekili Av. Celalettin Köse, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Gümüşhane AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, AK Parti İl Encümenleri Mustafa Demir ile Şükrü Durak, AK Parti İlçe Başkanı Sadi Tüysüz, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Musa Demir, AK Parti Belediye İlçe Meclis Üyeleri Murat Akan ile İrfan Çelebi de katıldı. Ayrıca, Şoförler Cemiyet Odası Başkanı Beyler Kara, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Servet Daldaban, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Bingöl ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşar Çelebi de törende yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.