Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kent Konseyi'nden Tavsiye Kararları

Gümüşhane 22.11.2023 - 10:20, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 51451+ kez okundu.
 

Kent Konseyi'nden Tavsiye Kararları

Gümüşhane Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Süleymaniye Mahallesi'nin turizm potansiyelini artırmak, mahallenin dolmuş hattı sorununu çözmek, tarihi dokuyu korumak ve taziye evi ihtiyacını karşılamak için tavsiye kararı aldı.
Gümüşhane Kent Konseyi Başkanı Rüstem Demiraağ, yaptığı açıklamada, "Şehrimizin merkezine en yakın turizm merkezi olan Süleymaniye Mahallemize vatandaşlarımızın daha kolay ulaşabilmesi için Gümüşhane Belediyesi'nin, üzerine Süleymaniye Mahallesinin görselleri giydirilmiş bir minibüs ile şehir merkezinden belirlenecek uygun bir yerden kalkış yaparak saat başı vatandaşlarımızı Mahallemize taşıması hususundaki tavsiye kararımızın Gümüşhane Belediyesi Meclisine gönderilmesine oy birliği ile karar verdik." dedi. Demirağ, "Daltaban mevkisinde bulunan şehir içi dolmuş kooperatifinin her saat başında Süleymaniye Mahallemize dolmuş kaldırarak, halihazırda dolmuş hattı olmayan Süleymaniye Mahallemizin dolmuş hattı sorununun çözüme kavuşması hususundaki tavsiye kararımızın Gümüşhane Belediyesi Meclisine ve İlgili dolmuş kooperatifine gönderilmesine oy birliği ile karar verdik." ifadelerini kullandı. Demirağ, "Süleymaniye Mahallemizde bulunan ve sonradan yapıldığından dolayı dış cepheleri şehrin tarihi dokusuna uyumsuz olan binaların dış cephelerinin, restorasyonu tamamlanmış olan binalara uyumlu olacak şekilde şehrin tarihi dokusunu yansıtan bir sağlıklaştırma projesi ile yenilenmesi hususundaki tavsiye kararımızın Gümüşhane Belediye Meclisine gönderilmesine oy birliği ile karar verdik." dedi. Demirağ, "Şehrimizin hemen her mahallesinde bulunmasına rağmen, şehrimizin en merkezi camisi olması ve şehrimizde en fazla cenaze namazının kılındığı camisi olmasına rağmen taziye evi bulunmayan Merkez Kemaliye Camimizin altında bulunan kapalı alanın dizayn edilerek taziye evi olarak vatandaşlarımıza hizmet vermesi hususundaki tavsiye kararımızın Gümüşhane İl Müftülüğü ve Gümüşhane Belediyesi Meclisine gönderilmesine oy birliği ile karar verdik." şeklinde konuştu.
Gümüşhane Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Süleymaniye Mahallesi'nin turizm potansiyelini artırmak, mahallenin dolmuş hattı sorununu çözmek, tarihi dokuyu korumak ve taziye evi ihtiyacını karşılamak için tavsiye kararı aldı.

Gümüşhane Kent Konseyi Başkanı Rüstem Demiraağ, yaptığı açıklamada, "Şehrimizin merkezine en yakın turizm merkezi olan Süleymaniye Mahallemize vatandaşlarımızın daha kolay ulaşabilmesi için Gümüşhane Belediyesi'nin, üzerine Süleymaniye Mahallesinin görselleri giydirilmiş bir minibüs ile şehir merkezinden belirlenecek uygun bir yerden kalkış yaparak saat başı vatandaşlarımızı Mahallemize taşıması hususundaki tavsiye kararımızın Gümüşhane Belediyesi Meclisine gönderilmesine oy birliği ile karar verdik." dedi.

Demirağ, "Daltaban mevkisinde bulunan şehir içi dolmuş kooperatifinin her saat başında Süleymaniye Mahallemize dolmuş kaldırarak, halihazırda dolmuş hattı olmayan Süleymaniye Mahallemizin dolmuş hattı sorununun çözüme kavuşması hususundaki tavsiye kararımızın Gümüşhane Belediyesi Meclisine ve İlgili dolmuş kooperatifine gönderilmesine oy birliği ile karar verdik." ifadelerini kullandı.

Demirağ, "Süleymaniye Mahallemizde bulunan ve sonradan yapıldığından dolayı dış cepheleri şehrin tarihi dokusuna uyumsuz olan binaların dış cephelerinin, restorasyonu tamamlanmış olan binalara uyumlu olacak şekilde şehrin tarihi dokusunu yansıtan bir sağlıklaştırma projesi ile yenilenmesi hususundaki tavsiye kararımızın Gümüşhane Belediye Meclisine gönderilmesine oy birliği ile karar verdik." dedi.

Demirağ, "Şehrimizin hemen her mahallesinde bulunmasına rağmen, şehrimizin en merkezi camisi olması ve şehrimizde en fazla cenaze namazının kılındığı camisi olmasına rağmen taziye evi bulunmayan Merkez Kemaliye Camimizin altında bulunan kapalı alanın dizayn edilerek taziye evi olarak vatandaşlarımıza hizmet vermesi hususundaki tavsiye kararımızın Gümüşhane İl Müftülüğü ve Gümüşhane Belediyesi Meclisine gönderilmesine oy birliği ile karar verdik." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.