Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Milletvekili Karaman; Önce İnsan, Önce Çevre, Önce Doğa Sonra Maden

Gündem 07.06.2024 - 09:12, Güncelleme: 07.06.2024 - 09:12 4026 kez okundu.
 

Milletvekili Karaman; Önce İnsan, Önce Çevre, Önce Doğa Sonra Maden

Türkiye Büyük Millet Meclisi İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu 8. toplantısını gerçekleştirdi.
Toplantıya AK Parti Erzincan Milletvekili, TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu Üyesi Süleyman Karaman'da katıldı. Milletvekili Karaman gerçekleşen toplantıda komisyonda bir konuşma yaparak ilgililerince yanıtlanması üzerine bir dizi soru sordu. Karaman konuşmasında: “13 Şubat 2024 tarihinde meydana gelen Liç yığını kayması sonucu 9 vatandaşımızın can hemşerilerimizin toprak altında kaldığı, hepimizi derinden üzen İliç maden kazası dolayısıyla TBMM’sinde oluşturulan İliç Maden kazası araştırma komisyonumuzun 8. Toplantısını yapıyoruz. Bu komisyonumuzun asıl amacı bu kazayı tüm yönleri ile araştırmak ve böyle bir kazanın bir daha tekrarlanmaması için alınması gereken tüm tedbirlerin alınmasını sağlamak.'' Sonuç olarak; Önce İnsan, Önce Çevre, Önce Doğa, Sonra Maden mottosu ile çalışmalarımızı sürdürmek.
Türkiye Büyük Millet Meclisi İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu 8. toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıya AK Parti Erzincan Milletvekili, TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu Üyesi Süleyman Karaman'da katıldı.

Milletvekili Karaman gerçekleşen toplantıda komisyonda bir konuşma yaparak ilgililerince yanıtlanması üzerine bir dizi soru sordu.

Karaman konuşmasında: “13 Şubat 2024 tarihinde meydana gelen Liç yığını kayması sonucu 9 vatandaşımızın can hemşerilerimizin toprak altında kaldığı, hepimizi derinden üzen İliç maden kazası dolayısıyla TBMM’sinde oluşturulan İliç Maden kazası araştırma komisyonumuzun 8. Toplantısını yapıyoruz.

Bu komisyonumuzun asıl amacı bu kazayı tüm yönleri ile araştırmak ve böyle bir kazanın bir daha tekrarlanmaması için alınması gereken tüm tedbirlerin alınmasını sağlamak.''

Sonuç olarak;

Önce İnsan, Önce Çevre, Önce Doğa, Sonra Maden mottosu ile çalışmalarımızı sürdürmek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.