Rektör Zeybek Gençlere Gümüşhane Üniversitesi’ni Tavsiye Etti

Yaşam 17.07.2024 - 13:08, Güncelleme: 17.07.2024 - 13:12 3494+ kez okundu.
 

Rektör Zeybek Gençlere Gümüşhane Üniversitesi’ni Tavsiye Etti

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Halil İbrahim Zeybek, açıklanan yükseköğretim sınav sonuçlarının ardından tercih yapacak öğrenci ve ailelerine seslendi.
Gençlerin üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından hayatlarının en önemli kararlarından birini verecekleri tercih sürecinin başladığını hatırlatan Rektör Zeybek, “Üniversite tercihi yapmak demek sadece iki veya beş yıllık bir eğitim sürecini değil, aynı zamanda geleceğinizi de şekillendirecek bir adımı temsil etmektedir. Tercih edeceğiniz bölümün, ilgi alanlarınız ve kariyer hedeflerinizle uyumlu olması büyük önem taşımaktadır. Sevdiğiniz ve ilgi duyduğunuz bir alanda eğitim almak hem akademik başarınızı hem de iş hayatındaki memnuniyetinizi artıracaktır. Günümüz dünyasında hızla değişen teknoloji ve iş gücü piyasası, sürekli öğrenme ve kendini geliştirme gerekliliğini beraberinde getiriyor. Bu nedenle üniversite eğitiminizi seçerken yalnızca mevcut yeteneklerinizi değil, aynı zamanda gelecekte ihtiyaç duyabileceğiniz becerileri de göz önünde bulundurarak bir karara varmanız önem arz etmektedir” dedi. Üniversitenin akademik kadrosunun eğitim kalitesini doğrudan etkileyen bir diğer önemli faktör olduğunu vurgulayan Rektör Zeybek, “Alanında uzman ve deneyimli akademisyenlerden eğitim almak, bilgi birikiminizi ve yetkinliklerinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır. Ayrıca üniversitenin sunduğu araştırma olanakları, projeler ve uluslararası iş birlikleri de kariyeriniz için size önemli fırsatlar sunabilir” diye konuştu.
Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Halil İbrahim Zeybek, açıklanan yükseköğretim sınav sonuçlarının ardından tercih yapacak öğrenci ve ailelerine seslendi.

Gençlerin üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından hayatlarının en önemli kararlarından birini verecekleri tercih sürecinin başladığını hatırlatan Rektör Zeybek, “Üniversite tercihi yapmak demek sadece iki veya beş yıllık bir eğitim sürecini değil, aynı zamanda geleceğinizi de şekillendirecek bir adımı temsil etmektedir. Tercih edeceğiniz bölümün, ilgi alanlarınız ve kariyer hedeflerinizle uyumlu olması büyük önem taşımaktadır.

Sevdiğiniz ve ilgi duyduğunuz bir alanda eğitim almak hem akademik başarınızı hem de iş hayatındaki memnuniyetinizi artıracaktır. Günümüz dünyasında hızla değişen teknoloji ve iş gücü piyasası, sürekli öğrenme ve kendini geliştirme gerekliliğini beraberinde getiriyor.

Bu nedenle üniversite eğitiminizi seçerken yalnızca mevcut yeteneklerinizi değil, aynı zamanda gelecekte ihtiyaç duyabileceğiniz becerileri de göz önünde bulundurarak bir karara varmanız önem arz etmektedir” dedi.

Üniversitenin akademik kadrosunun eğitim kalitesini doğrudan etkileyen bir diğer önemli faktör olduğunu vurgulayan Rektör Zeybek, “Alanında uzman ve deneyimli akademisyenlerden eğitim almak, bilgi birikiminizi ve yetkinliklerinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır. Ayrıca üniversitenin sunduğu araştırma olanakları, projeler ve uluslararası iş birlikleri de kariyeriniz için size önemli fırsatlar sunabilir” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.