Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şehit İsmail YAZICI'nın Bir Kızı Oldu; İsmi ALYA

Yaşam 09.05.2024 - 15:54, Güncelleme: 09.05.2024 - 16:03 4240 kez okundu.
 

Şehit İsmail YAZICI'nın Bir Kızı Oldu; İsmi ALYA

Babasını hiç göremeyecek tanıyamayacak olan, şehidimizin bizlere emaneti Alya bebek dünyaya geldi.
Aralık ayında Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü  tarafından yapılan hain saldırı sonucu Gümüşhane Şiran'ın Telme köyü nüfusuna kayıtlı Uzman Onbaşı İsmail YAZICI şehit olmustu. Şiranlı Şehit İsmail Yazıcı'nın eşinin 3 aylık hamile olduğu öğrenilince üzüntü ikiye katlanmıstı.Eşinin şehit olmasından sonra Mersin'de ailesinin yanında yaşamaya başlamıştı. Dün Mersin'den sevindirici bir haber geldi. Şehit Yazıcı'nın bir kızı olduğu duyruldu. Şehidimizin bizlere emaneti bebeğe ALYA ismi verildi. Haber Kelkit olarak Şiranlı Şehidimize Allah'tan Rahmet, yeni dünyaya gelen kızı ALYA'ya sağlıklı ömürler diliyoruz.
Babasını hiç göremeyecek tanıyamayacak olan, şehidimizin bizlere emaneti Alya bebek dünyaya geldi.

Aralık ayında Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü  tarafından yapılan hain saldırı sonucu Gümüşhane Şiran'ın Telme köyü nüfusuna kayıtlı Uzman Onbaşı İsmail YAZICI şehit olmustu.

Şiranlı Şehit İsmail Yazıcı'nın eşinin 3 aylık hamile olduğu öğrenilince üzüntü ikiye katlanmıstı.Eşinin şehit olmasından sonra Mersin'de ailesinin yanında yaşamaya başlamıştı.

Dün Mersin'den sevindirici bir haber geldi. Şehit Yazıcı'nın bir kızı olduğu duyruldu. Şehidimizin bizlere emaneti bebeğe ALYA ismi verildi.

Haber Kelkit olarak Şiranlı Şehidimize Allah'tan Rahmet, yeni dünyaya gelen kızı ALYA'ya sağlıklı ömürler diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.