Şiran'daki Yangın Büyümeden Söndürüldü

Yaşam 22.06.2024 - 08:28, Güncelleme: 22.06.2024 - 08:51 5963+ kez okundu.
 

Şiran'daki Yangın Büyümeden Söndürüldü

Şiran'da henüz bilinemeyen nedenle çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahelesi ile büyümeden söndürüldü.
Şiran ilçesinin Tekke mahallesinde henüz bilinemeyen nedenle çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahelesi ile söndürüldü.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Şiran Belediye Başkanı Sn Abdulbaki Kara yaptığı açıklamada : ''İlçemiz Tekke mahallemizde 4 katlı bir binanın çatısında çıkan yangına itfaiye ekiplerimiz anında müdahale ederek yanıgını kontrol altına aldı.Yangına maruz kalan hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.Olaya anında müdahale eden itfaiye ekiplerimiz ile destek için gelen Kelkit Belediyesi itfaiye ekiplerine ve Kelkit Belediye Başkanı Sn Ünal Yılmaz'a teşekkür ediyoruz.'' ifadelerine yer verdi.
Şiran'da henüz bilinemeyen nedenle çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahelesi ile büyümeden söndürüldü.

Şiran ilçesinin Tekke mahallesinde henüz bilinemeyen nedenle çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahelesi ile söndürüldü.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Şiran Belediye Başkanı Sn Abdulbaki Kara yaptığı açıklamada :

''İlçemiz Tekke mahallemizde 4 katlı bir binanın çatısında çıkan yangına itfaiye ekiplerimiz anında müdahale ederek yanıgını kontrol altına aldı.Yangına maruz kalan hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.Olaya anında müdahale eden itfaiye ekiplerimiz ile destek için gelen Kelkit Belediyesi itfaiye ekiplerine ve Kelkit Belediye Başkanı Sn Ünal Yılmaz'a teşekkür ediyoruz.'' ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.