Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sis, yağmur, çamur onları durduramadı

Gümüşhane 02.08.2023 - 22:29, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 3029+ kez okundu.
 

Sis, yağmur, çamur onları durduramadı

Gümüşhane’nin kupa koleksiyoncusu kulübü olan Gümüşhane Off-Road Kulübü Motor ve Doğa Sporları Derneği (GÜMOFF) üyesi sporcular Ordu’nun Korgan ilçesinde düzenlenen off-road yarışlarında geleneği bozmayarak 2 kupa dah
Korgan Yaylası'nda Korgan Off-Road kulübü tarafından düzenlenen 6.Off-Road festivaline Gümüşhane’den 3 araçla katılan GÜMOFF ekibi sis, yağmur ve çamur nedeniyle oldukça zorlu hale gelen parkurda geleneği bozmayarak 2 kupa kazandı. Heyecan ve adrenalin dolu anlara sahne olan yarışlara 23 ilden 100 araç ve 40 offroad kulübü katıldı. Büyük çekişmeye sahne olan yarışlarda bazı araçlar çamura saplanarak yarışı tamamlayamadı, bazı araçların yardımına da iş makinaları yetişti.   Macera tutkunu vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği yarışlarda özel olarak modifiye edilmiş araçların zorlu parkurdaki anları heyecan dolu dakikalar yaşattı. Zorlu arazi koşullarında nefes kesen yarışlarda S1 klasmanında Alper Akçay ve copilotu Samet Şahin birinci, S2 klasmanında Recep Şahin ve copilotu Şenol Kazancı ikinci oldu. Yarışlarda ayrıca GÜMOFF'u Almanya'da temsil eden Şerafettin Ülker de “Deli Faik” adını verdiği özel olarak tasarlanmış Nissan Patrol marka aracıyla devler ligi olarak bilinen S4 klasmanında ikinci kez yarışlara katılarak bir kez daha yarış heyecanını yaşadı.
Gümüşhane’nin kupa koleksiyoncusu kulübü olan Gümüşhane Off-Road Kulübü Motor ve Doğa Sporları Derneği (GÜMOFF) üyesi sporcular Ordu’nun Korgan ilçesinde düzenlenen off-road yarışlarında geleneği bozmayarak 2 kupa dah

Korgan Yaylası'nda Korgan Off-Road kulübü tarafından düzenlenen 6.Off-Road festivaline Gümüşhane’den 3 araçla katılan GÜMOFF ekibi sis, yağmur ve çamur nedeniyle oldukça zorlu hale gelen parkurda geleneği bozmayarak 2 kupa kazandı.

Heyecan ve adrenalin dolu anlara sahne olan yarışlara 23 ilden 100 araç ve 40 offroad kulübü katıldı. Büyük çekişmeye sahne olan yarışlarda bazı araçlar çamura saplanarak yarışı tamamlayamadı, bazı araçların yardımına da iş makinaları yetişti.

 

Macera tutkunu vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği yarışlarda özel olarak modifiye edilmiş araçların zorlu parkurdaki anları heyecan dolu dakikalar yaşattı.

Zorlu arazi koşullarında nefes kesen yarışlarda S1 klasmanında Alper Akçay ve copilotu Samet Şahin birinci, S2 klasmanında Recep Şahin ve copilotu Şenol Kazancı ikinci oldu.

Yarışlarda ayrıca GÜMOFF'u Almanya'da temsil eden Şerafettin Ülker de “Deli Faik” adını verdiği özel olarak tasarlanmış Nissan Patrol marka aracıyla devler ligi olarak bilinen S4 klasmanında ikinci kez yarışlara katılarak bir kez daha yarış heyecanını yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.