Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Veteriner hekimlere eğitim verildi

Gümüşhane (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.02.2023 - 20:55, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 3610+ kez okundu.
 

Veteriner hekimlere eğitim verildi

Gümüşhane’de Tarım ve Orman İl Müdürlüğünde görevli Veteriner Hekimlere eğitim toplantısı düzenlendi.
İl ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerinde görevli Veteriner Hekimlere yönelik düzenlenen eğitim programında hayvan hastalıkları ile mücadele kapsamında marazi madde alma, gönderme ile ilgili usul ve esaslar anlatıldı.   Kurumun toplantı salonunda gerçekleşen eğitime Erzurum Veteriner Kontrol Enstitüsü Müdürlüğü konu uzmanları tarafından katılımcılara, hayvan hastalıkları ile mücadele kapsamında “Numune Alma ve Gönderme Usul ve Esasları, Brucellozis , Anthrax (Şarbon ), Mavi Dil ,Kuduz,  Avian İnfluenza hastalıkları ve Kan Parazitleri ile Mücadele”  konularında eğitim verildi.
Gümüşhane’de Tarım ve Orman İl Müdürlüğünde görevli Veteriner Hekimlere eğitim toplantısı düzenlendi.

İl ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerinde görevli Veteriner Hekimlere yönelik düzenlenen eğitim programında hayvan hastalıkları ile mücadele kapsamında marazi madde alma, gönderme ile ilgili usul ve esaslar anlatıldı.

 

Kurumun toplantı salonunda gerçekleşen eğitime Erzurum Veteriner Kontrol Enstitüsü Müdürlüğü konu uzmanları tarafından katılımcılara, hayvan hastalıkları ile mücadele kapsamında “Numune Alma ve Gönderme Usul ve Esasları, Brucellozis , Anthrax (Şarbon ), Mavi Dil ,Kuduz,  Avian İnfluenza hastalıkları ve Kan Parazitleri ile Mücadele”  konularında eğitim verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.