Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti Ünal YILMAZ'la Güçlü Bir Birlik Mesajı Verdi

Siyaset 06.03.2024 - 19:52, Güncelleme: 06.03.2024 - 21:39 19136+ kez okundu.
 

AK Parti Ünal YILMAZ'la Güçlü Bir Birlik Mesajı Verdi

Kelkit'te AK Parti İlçe teşkilatı,Kadın kolları, Gençlik kolları ve Belediye Başkanı Aziz NAS'la birlikte Ünal YILMAZ'a destek için sahalarda.
Kelkitte özellikle son dönemlerde ki Ak Partinin seçim çalışmalarına Belediye Başkanı Aziz NAS'ın da katılımıyla sahada daha güçlü bir birliktelik havası oluşturdu.Bu durumun üzerine değerlendirme yapan Ünal YILMAZ şunları söyledi;  "Kelkit’e hizmet bir gönül işidir. Büyük bir ideal, inanç ve adanmanın gereğidir. Şahsi bir mesele değil teşkilat ve dava ruhudur. Bügüne kadar yapılmış bütün hizmetlerde bu birlik ve bütünlüğün gücü vardır. Bitmeden, azalmadan, bölünmeden devam eden bir güçtür bu. Ancak içinde olanlar, onu yaşayanlar ve kendini gönülden bu davaya verenlerin hissedebileceği, anlayabileceği ve anlatabileceği bir dava birliği bu.  Dışardan bakanlar için bu incelik çok uzakta kalabilir. Göz de kamaştırabilir, denge de şaşırtabilir. Böyleleri için Kelkit sevdalılarının yapabileceği bir şey yoktur.  Biz bugün de aynı güç ve beraberlikle yolumuza devam ediyoruz. Belediyemiz, İlçe teşkilatımız, kadın ve gençlik kollarımız ve her kademeden gönüldaşlarımızla bu hizmet kervanı kutlu yürüşüne çıkmıştır. Önünde ne taş durabilir ne kaya durabilir ne de çaresizliğin çıbanı olarak şuraya buraya yansımış art niyetli dedikodular durabilir.  Biriz, beraberiz, hep birlikte bu kutlu davanın hizmetkârlarıyız. Hedefimiz de bir maksadımız da bir. Hakikati gören bir gözle, hasetten, hırstan arınmış bir yürekle bakanlar için dağ gibi ortada olan bir gerçektir bu.   31 Mart akşamı kenetlenmiş kollarımızla Kelkit sevdalılarının zaferini kutlayacağımız anı sabır ve gayretle bekliyoruz.    Sevgili hemşerilerim, işte o ana kadar durmak yok yola devam!" diye konuştu.  
Kelkit'te AK Parti İlçe teşkilatı,Kadın kolları, Gençlik kolları ve Belediye Başkanı Aziz NAS'la birlikte Ünal YILMAZ'a destek için sahalarda.

Kelkitte özellikle son dönemlerde ki Ak Partinin seçim çalışmalarına Belediye Başkanı Aziz NAS'ın da katılımıyla sahada daha güçlü bir birliktelik havası oluşturdu.Bu durumun üzerine değerlendirme yapan Ünal YILMAZ şunları söyledi; 

"Kelkit’e hizmet bir gönül işidir. Büyük bir ideal, inanç ve adanmanın gereğidir. Şahsi bir mesele değil teşkilat ve dava ruhudur. Bügüne kadar yapılmış bütün hizmetlerde bu birlik ve bütünlüğün gücü vardır. Bitmeden, azalmadan, bölünmeden devam eden bir güçtür bu. Ancak içinde olanlar, onu yaşayanlar ve kendini gönülden bu davaya verenlerin hissedebileceği, anlayabileceği ve anlatabileceği bir dava birliği bu. 

Dışardan bakanlar için bu incelik çok uzakta kalabilir. Göz de kamaştırabilir, denge de şaşırtabilir. Böyleleri için Kelkit sevdalılarının yapabileceği bir şey yoktur. 

Biz bugün de aynı güç ve beraberlikle yolumuza devam ediyoruz. Belediyemiz, İlçe teşkilatımız, kadın ve gençlik kollarımız ve her kademeden gönüldaşlarımızla bu hizmet kervanı kutlu yürüşüne çıkmıştır. Önünde ne taş durabilir ne kaya durabilir ne de çaresizliğin çıbanı olarak şuraya buraya yansımış art niyetli dedikodular durabilir

Biriz, beraberiz, hep birlikte bu kutlu davanın hizmetkârlarıyız. Hedefimiz de bir maksadımız da bir. Hakikati gören bir gözle, hasetten, hırstan arınmış bir yürekle bakanlar için dağ gibi ortada olan bir gerçektir bu.  

31 Mart akşamı kenetlenmiş kollarımızla Kelkit sevdalılarının zaferini kutlayacağımız anı sabır ve gayretle bekliyoruz. 

 

Sevgili hemşerilerim, işte o ana kadar durmak yok yola devam!" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.