Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Aziz Nas'dan Kelkit Hürriyet Spora Destek Açıklamaları

Kelkit 14.11.2023 - 20:48, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 13982+ kez okundu.
 

Aziz Nas'dan Kelkit Hürriyet Spora Destek Açıklamaları

Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas, sosyal medya hesabından Kelkit Hürriyetspor ve Elazığspor arasında oynanan müsabakada çıkan olayları değerlendiren bir açıklama yayınladı.
Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas, sosyal medya hesabından Kelkit Hürriyetspor ve Elazığspor arasında oynanan müsabakada çıkan olayları değerlendiren bir açıklama yayınladı. Başkan Nas, sosyal medyada ilçeyi zan altında bırakacak saldırıların düzenlendiğini dile getirerek, Kelkit Hürriyetspor’ un her zaman yanında olacaklarını söyledi. Başkan Nas açıklamasının devamında, “Geçtiğimiz hafta oynanan Kelkit Hürriyet Spor - Elazığspor maçında güzide takımımızı ve ilçemizi zan altında bırakabilmek için sosyal medyadan fütursuzca saldırılar düzenlenmiştir. Unutulmamalıdır ki Kelkit Hürriyet Spor kulübü, kuruluşundan bu güne fair-playin ön planda olduğu bir futbol iklimini oluşturmak için var gücüyle mücadele eden bir kulüptür. Tarihi boyunca küfürle, şiddetle ve kaosla hiçbir zaman anılmamıştır. Kelkit insanı Milli birliğimizin teminatı yiğitlerin beldesidir, kirli sosyal medya algıları bu gerçeği asla değiştiremez. Altını çizmek isterim ki Elazığ-Kelkit her zaman, her platformda kardeştir, bu kardeşliği sosyal medya oyunları asla bozamaz. Bu doğrultuda Sosyal medyada ilçemizi ve kulübümüzü yalan ve yanlış beyanlarla karalayan art niyetli kişilere karşı her zaman kulübümüzün yanında ve destekçisi olduğumuzu tüm kamuoyuna saygılarımla beyan ediyorum” dedi.
Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas, sosyal medya hesabından Kelkit Hürriyetspor ve Elazığspor arasında oynanan müsabakada çıkan olayları değerlendiren bir açıklama yayınladı.

Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas, sosyal medya hesabından Kelkit Hürriyetspor ve Elazığspor arasında oynanan müsabakada çıkan olayları değerlendiren bir açıklama yayınladı. Başkan Nas, sosyal medyada ilçeyi zan altında bırakacak saldırıların düzenlendiğini dile getirerek, Kelkit Hürriyetspor’ un her zaman yanında olacaklarını söyledi.

Başkan Nas açıklamasının devamında, “Geçtiğimiz hafta oynanan Kelkit Hürriyet Spor - Elazığspor maçında güzide takımımızı ve ilçemizi zan altında bırakabilmek için sosyal medyadan fütursuzca saldırılar düzenlenmiştir. Unutulmamalıdır ki Kelkit Hürriyet Spor kulübü, kuruluşundan bu güne fair-playin ön planda olduğu bir futbol iklimini oluşturmak için var gücüyle mücadele eden bir kulüptür. Tarihi boyunca küfürle, şiddetle ve kaosla hiçbir zaman anılmamıştır. Kelkit insanı Milli birliğimizin teminatı yiğitlerin beldesidir, kirli sosyal medya algıları bu gerçeği asla değiştiremez. Altını çizmek isterim ki Elazığ-Kelkit her zaman, her platformda kardeştir, bu kardeşliği sosyal medya oyunları asla bozamaz. Bu doğrultuda Sosyal medyada ilçemizi ve kulübümüzü yalan ve yanlış beyanlarla karalayan art niyetli kişilere karşı her zaman kulübümüzün yanında ve destekçisi olduğumuzu tüm kamuoyuna saygılarımla beyan ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.