Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Çimen’in 10 yıllık hizmetleri kitap oldu

Gümüşhane 05.02.2024 - 11:00, Güncelleme: 05.02.2024 - 11:10 33487+ kez okundu.
 

Başkan Çimen’in 10 yıllık hizmetleri kitap oldu

Gümüşhane Belediye Başkanı ve AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen’in 2014- 2024 yılları arasını kapsayan Belediye Başkanlığı’nın 1. ve 2. dönemlerinde hayata geçirilen proje ve çalışmalar “İşimiz Hizmet, Sevdamız memleket, Millete Hizmet Yolunda 10 yıl, Söz Verdik Yaptık” başlıkları ile kitap haline getirilerek yayımlandı.138 sayfadan oluşan ve 10 yılda yapılan hizmetlerin görsellerle anlatıldığı kitap Gümüşhane’de vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı
. Başkan Ercan Çimen’in “İşimiz Hizmet, Sevdamız memleket, Millete Hizmet Yolunda 10 yıl, Söz Verdik Yaptık” kitabındaGümüşhanelilere yönelik yaptığı hitap şu şekilde: “Kıymetli Hemşehrilerim; Göreve geldiğimiz 2 Nisan 2014 tarihinden itibaren önümüze koyduğumuz hedeflerimizi ve daha birçok projemizi Allah’ın izni ile yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.  Aziz milletimize hizmet yolunda, 10 yıldır gece gündüz demeden çalışarak, Gümüşhanemizi daha yaşanılabilir ve daha modern bir kent haline getirmek için hizmet etmeye ilk günkü aşkla devam ediyoruz.  Halkımızın desteğiyle daha yaşanılabilir bir Gümüşhane’yi hep birlikte inşa ediyoruz. Bunun için yola çıktık ve vatandaşlarımızın desteğiyle bunu başaracağız.  Sevgili hemşerilerim,  Büyük İslam Alimi Gümüşhaneli hemşerimiz Ahmed Ziyaüddin Gümüşhanevi Hazretleri’nin ‘Esas olan hizmettir. İnsan hizmet ettikçe himmete mazhar olur, izzet bulur. Hem dünya hem ahiret saadetine erişir’ buyruğu ile hareket eden bir anlayışa sahibiz. Bizler, bu şiarla var gücümüzle çalışıyoruz. Modern bir Gümüşhane için hazırladığımız projelerimizi hayata geçirdikçe, heyecanımız artıyor ve hizmet aşkımız daha da büyüyor.  Gümüşhane Belediye Başkanı olduğumuz günden bu yana geçen 10 yıllık görev süremizde olduğu gibi, önümüzdeki süreçte de söz verdiğimiz projelerimizi aynı duyarlılık ve gayretle hayata geçirmeye devam edeceğiz. Şehrimize ve insanımıza hizmet etmek, bizim için onur ve gururdur. Şehrimiz ve vatandaşlarımız için durmadan, gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz.  Yapmış olduğumuz ve yapacak olduğumuz hizmetlerde bizlerden desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize ve diğer ilgililere teşekkür ediyorum. Ercan Çimen / Gümüşhane Belediye Başkanı”
Gümüşhane Belediye Başkanı ve AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen’in 2014- 2024 yılları arasını kapsayan Belediye Başkanlığı’nın 1. ve 2. dönemlerinde hayata geçirilen proje ve çalışmalar “İşimiz Hizmet, Sevdamız memleket, Millete Hizmet Yolunda 10 yıl, Söz Verdik Yaptık” başlıkları ile kitap haline getirilerek yayımlandı.138 sayfadan oluşan ve 10 yılda yapılan hizmetlerin görsellerle anlatıldığı kitap Gümüşhane’de vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı

.
Başkan Ercan Çimen’in “İşimiz Hizmet, Sevdamız memleket, Millete Hizmet Yolunda 10 yıl, Söz Verdik Yaptık” kitabında
Gümüşhanelilere yönelik yaptığı hitap şu şekilde:

“Kıymetli Hemşehrilerim;
Göreve geldiğimiz 2 Nisan 2014 tarihinden itibaren önümüze koyduğumuz hedeflerimizi ve daha birçok projemizi Allah’ın izni ile yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 
Aziz milletimize hizmet yolunda, 10 yıldır gece gündüz demeden çalışarak, Gümüşhanemizi daha yaşanılabilir ve daha modern bir kent haline getirmek için hizmet etmeye ilk günkü aşkla devam ediyoruz. 
Halkımızın desteğiyle daha yaşanılabilir bir Gümüşhane’yi hep birlikte inşa ediyoruz. Bunun için yola çıktık ve vatandaşlarımızın desteğiyle bunu başaracağız. 
Sevgili hemşerilerim, 
Büyük İslam Alimi Gümüşhaneli hemşerimiz Ahmed Ziyaüddin Gümüşhanevi Hazretleri’nin ‘Esas olan hizmettir. İnsan hizmet ettikçe himmete mazhar olur, izzet bulur. Hem dünya hem ahiret saadetine erişir’ buyruğu ile hareket eden bir anlayışa sahibiz. Bizler, bu şiarla var gücümüzle çalışıyoruz. Modern bir Gümüşhane için hazırladığımız projelerimizi hayata geçirdikçe, heyecanımız artıyor ve hizmet aşkımız daha da büyüyor. 
Gümüşhane Belediye Başkanı olduğumuz günden bu yana geçen 10 yıllık görev süremizde olduğu gibi, önümüzdeki süreçte de söz verdiğimiz projelerimizi aynı duyarlılık ve gayretle hayata geçirmeye devam edeceğiz. Şehrimize ve insanımıza hizmet etmek, bizim için onur ve gururdur. Şehrimiz ve vatandaşlarımız için durmadan, gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. 
Yapmış olduğumuz ve yapacak olduğumuz hizmetlerde bizlerden desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize ve diğer ilgililere teşekkür ediyorum.
Ercan Çimen / Gümüşhane Belediye Başkanı”

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.