Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erzincan'a Şehit Ateşi Düştü

Yaşam 18.02.2024 - 12:39, Güncelleme: 18.02.2024 - 12:39 17349+ kez okundu.
 

Erzincan'a Şehit Ateşi Düştü

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, PKK'lı teröristlerle çatışma çıktı. Çatışmada aslen Bayburt-Gökçedere(Pulur) nüfusuna kayıtlı Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay şehit oldu.
Operasyon bölgesinde bir askeri üsse sızma girişiminde bulunan PKK'lı teröristlerle çatışma çıktı. Çatışmada Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay şehit oldu, 1 asker yaralandı.   Şehit Salih Ay'ın Erzincan'daki ailesine şehadet haberi verildi. Kavakyolu Mahallesi'nde yaşayan şehidin babası Atilla Ay'a şehadet haberini, Erzincan Vali Yardımcısı Ömer Özbay ve beraberindeki yetkililer verdi.   Babaevine ve mahalleye Türk bayrakları asıldı, şehit ailesinin yakınları ile komşuları taziye için geldi. Şehit Salih Ay'ın bekar olduğu öğrenildi.  
Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, PKK'lı teröristlerle çatışma çıktı. Çatışmada aslen Bayburt-Gökçedere(Pulur) nüfusuna kayıtlı Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay şehit oldu.

Operasyon bölgesinde bir askeri üsse sızma girişiminde bulunan PKK'lı teröristlerle çatışma çıktı. Çatışmada Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay şehit oldu, 1 asker yaralandı.

 

Şehit Salih Ay'ın Erzincan'daki ailesine şehadet haberi verildi. Kavakyolu Mahallesi'nde yaşayan şehidin babası Atilla Ay'a şehadet haberini, Erzincan Vali Yardımcısı Ömer Özbay ve beraberindeki yetkililer verdi.

 

Babaevine ve mahalleye Türk bayrakları asıldı, şehit ailesinin yakınları ile komşuları taziye için geldi. Şehit Salih Ay'ın bekar olduğu öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.