Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gümüş kayıplarda: 0-1

Spor 05.02.2024 - 11:00, Güncelleme: 05.02.2024 - 20:40 12647+ kez okundu.
 

Gümüş kayıplarda: 0-1

TFF 3.Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. deplasmanda karşılaştığı Karabük İdman Yurdu’na 1-0 mağlup olarak kötü gidişine dur diyemedi.
Lige tutunmak mücadelesi veren iki ekibin zorlu mücadelesi oldukça kontrollü başladı. Dakikalar ilerledikçe ev sahibi ekip biraz daha taraftarının da desteği ile üstün gözükse de, orta alanda kıyasıya kapışmanın yaşandığı mücadelenin ilk yarısı 0-0’lık eşitlikle sona erdi. İkinci yarıya ev sahibi ekip daha tempolu başladı. Üstünlük golünü bulmak için her geçen dakika aldığı riskleri artıran ama kalemizde ciddi bir gol pozisyonu bulamayan Karabük İdman Yurdu’nun imdadına karşılaşmanın hakemi yetişti. Hakem kimsenin anlamadığı bir düdükle penaltı noktasını gösterdi. Dakikalar 61’i gösterirken penaltıda topun başına gelen Yakup Zorlu, topu ağlara göndererek, kritik mücadelede takımını 1-0 öne geçirdi.Bu dakikadan sonra sinirlerin gerildiği ve kartların havada uçuştuğu mücadele de, temsilcimizin beraberlik arayışları, ev sahibi ekibin ise farkı artırma çabaları sonuç vermeyince mücadele Karabük İdman Yurdu’nun 1-0 üstünlüğü ile sone erdi. Deplasmanda aldığı mağlubiyet sonrası 14 puanda kalan temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. 11 Şubat Pazar günü saat 14.00’da kendi evinde, Talasgücü Belediye’yi konuk edecek.  
TFF 3.Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. deplasmanda karşılaştığı Karabük İdman Yurdu’na 1-0 mağlup olarak kötü gidişine dur diyemedi.

Lige tutunmak mücadelesi veren iki ekibin zorlu mücadelesi oldukça kontrollü başladı. Dakikalar ilerledikçe ev sahibi ekip biraz daha taraftarının da desteği ile üstün gözükse de, orta alanda kıyasıya kapışmanın yaşandığı mücadelenin ilk yarısı 0-0’lık eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya ev sahibi ekip daha tempolu başladı. Üstünlük golünü bulmak için her geçen dakika aldığı riskleri artıran ama kalemizde ciddi bir gol pozisyonu bulamayan Karabük İdman Yurdu’nun imdadına karşılaşmanın hakemi yetişti. Hakem kimsenin anlamadığı bir düdükle penaltı noktasını gösterdi. Dakikalar 61’i gösterirken penaltıda topun başına gelen Yakup Zorlu, topu ağlara göndererek, kritik mücadelede takımını 1-0 öne geçirdi.Bu dakikadan sonra sinirlerin gerildiği ve kartların havada uçuştuğu mücadele de, temsilcimizin beraberlik arayışları, ev sahibi ekibin ise farkı artırma çabaları sonuç vermeyince mücadele Karabük İdman Yurdu’nun 1-0 üstünlüğü ile sone erdi.

Deplasmanda aldığı mağlubiyet sonrası 14 puanda kalan temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. 11 Şubat Pazar günü saat 14.00’da kendi evinde, Talasgücü Belediye’yi konuk edecek.
 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.