Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kelkit Belediyesi'nde İşçilere %30 ZAM !!!

Kelkit 12.11.2023 - 10:53, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 13304+ kez okundu.
 

Kelkit Belediyesi'nde İşçilere %30 ZAM !!!

Kelkit Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında işçi personellerine yönelik ek protokol imzalandı. İmzalanan protokol gereğince Belediye işçilerine yüzde 30 zam zam yapıldı.
Kelkit Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında işçi personellerine yönelik ek protokol imzalandı. İmzalanan protokol gereğince Belediye işçilerine yüzde 30 zam zam yapıldı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas, “Belediyemiz ve Hizmet-İş sendikası arasında, belediyemizin kadrolu işçi personeline yönelik ek protokol imzalandı, ek protokolle işçilerimize yüzde 30 zam gerçekleştirildi. Belediyemizin imkânları ölçüsünde işçilerimize en iyisini vermeye çalıştık. Bir aile çatısı altında hizmet yapmanın gayreti içerisinde gönül birliği yapmış, hizmette yol arkadaşı olmuş, omuza vererek samimi bir şekilde ilçemize yapmış oldukları görevlerden dolayı mesai arkadaşlarımı tebrik ediyor, yeni sözleşmenin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  
Kelkit Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında işçi personellerine yönelik ek protokol imzalandı. İmzalanan protokol gereğince Belediye işçilerine yüzde 30 zam zam yapıldı.

Kelkit Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında işçi personellerine yönelik ek protokol imzalandı. İmzalanan protokol gereğince Belediye işçilerine yüzde 30 zam zam yapıldı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas, “Belediyemiz ve Hizmet-İş sendikası arasında, belediyemizin kadrolu işçi personeline yönelik ek protokol imzalandı, ek protokolle işçilerimize yüzde 30 zam gerçekleştirildi. Belediyemizin imkânları ölçüsünde işçilerimize en iyisini vermeye çalıştık. Bir aile çatısı altında hizmet yapmanın gayreti içerisinde gönül birliği yapmış, hizmette yol arkadaşı olmuş, omuza vererek samimi bir şekilde ilçemize yapmış oldukları görevlerden dolayı mesai arkadaşlarımı tebrik ediyor, yeni sözleşmenin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.