Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kelkit Düşman İşgalinden Kurtulalı 106 Yıl Oldu

Yaşam 18.02.2024 - 12:55, Güncelleme: 18.02.2024 - 13:09 20051+ kez okundu.
 

Kelkit Düşman İşgalinden Kurtulalı 106 Yıl Oldu

17 Şubat 1918 'de düşman işgalinden kurtulan Kelkit'in 106.yıldönümü kutlandı
Kelkit'imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıldönümü kapsamında kutlama programı Hükümet Konağı önünde çelenk sunma töreni ile başlayarak İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü kapalı spor salonunda düzenlenen gösteriler ile devam etti.  Tören; Kaymakamımız Sn Kadir ALGIN, Milletvekili Sn Musa KÜÇÜK, Belediye Başkan V. Sn Muammer DOĞAN, Cumhuriyet Savcısı Sn Hilal KARADEMİR, İlçe protokolü, kurum amirleri ve vatandaşlarımızın katılımı ile gerçekleşti.
17 Şubat 1918 'de düşman işgalinden kurtulan Kelkit'in 106.yıldönümü kutlandı

Kelkit'imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıldönümü kapsamında kutlama programı Hükümet Konağı önünde çelenk sunma töreni ile başlayarak İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü kapalı spor salonunda düzenlenen gösteriler ile devam etti. 

Tören; Kaymakamımız Sn Kadir ALGIN, Milletvekili Sn Musa KÜÇÜK, Belediye Başkan V. Sn Muammer DOĞAN, Cumhuriyet Savcısı Sn Hilal KARADEMİR, İlçe protokolü, kurum amirleri ve vatandaşlarımızın katılımı ile gerçekleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.