Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kelkit Hürriyet Spor Kulübünde Ünal YILMAZ etkisi

Spor 14.02.2024 - 14:04, Güncelleme: 14.02.2024 - 16:28 18040+ kez okundu.
 

Kelkit Hürriyet Spor Kulübünde Ünal YILMAZ etkisi

Kelkit Hürriyet Spor kulübünde Ünal YILMAZ' ın Ak Partiden belediye başkan adayı gösterilmesiyle birlikte hem yönetimde hem futbolcular arasında morallerin yükseldigi görüldü.Peki benim bile "yok artık" dediğim bu etki nerden geliyor?
Kelkit Hürriyet Spor 10 sene öncesine kadar kendi imkanlarıyla zoraki mücadele verirken Ünal YILMAZ başkanlığında bir ivme kazandı.Yılmaz bu mücadeleyi halka yayarak halkın gündeminde olmasını sağlamıştı.İyi hatırlıyorum bırak kulübü futbolla hiç ilgilenmeyen halktan birisi; "Ünal Yılmaz kulübünde mi başkanı?" demişti. Bu Yılmaz'ın Kelkit Hürriyet sporu halkta gündem yapmasına önemli bir delil. Bunun neticesinde herkes elini taşına altına koyarak ve bir kenetlenme sağlayarak herkesin katkı sunduğu bir başarıyı getirdi ve Kelkit Hürriyet Spor 3. Lige çıktı. Yani hem ekonomik hem sosyal liderlik yaparak kulüpte hava oluşturdu. Daha sonra Yılmaz'ın başkanlığı kaybetmesiyle birlikte yönetim değişti, kulüpte çalkantılar başladı. Bunun sonucunda yönetim tekrar değişti ancak bir türlü eski hava yakalanamadı. Ama buna rağmen Ünal Yılmaz dışardan desteğine devam etti.Kendi bağlantı ağını kullanarak kulüp başkanıyla birlikte Aydın DOĞAN'a ve diğer Kelkit'li işadamlarına gidilerek büyük para toplanmasını sağladı. Fakat kulüpte gene eksik olan birşey vardı.Ama neydi? Hatta bunun eleştirilerini yaptık, kendi çocuklarımız olmalı takımda dedik, moral motivasyon ruh yok dedik. Dediklerimiz de doğruydu. Hepimizin aklı 3. Lige çıktığımız zamana gidiyordu. O zaman her kahvehanede kulüp konuşuluyordu ve biz o havayı arıyorduk. Ve geçen cumartesi Ünal Yılmaz'ın ismi aday olarak açıklandı.Yılmaz Amasya maçı için taraftarlara otobüs ayarladı ve Amasya'dan güzel bir sonuçla döndük.Bir kaç arkadaş takımın ve yönetimin moralinin çok iyi olmasının Ünal Yılmaz etkisi olduğunu söyledi aldırmadım." Yok artık" dedim.Ama merak edip birkaç gün araştırdım baktım sonuç aynen öyle.    Sezon başında mevcut kulüp yönetimine muhalif önemli bir isim yönetim için şöyle demişti; " Onlar bu gidişle başaramazlar.Onlar sadece Ünal Yılmaz başkan olursa başarırlar" demişti anlayamamıştım. Gene de tam anlamadım.    Ama anladığım şu! Ünal Yılmaz' ın ismi kulübe zor giden zamanda güven veriyor.  
Kelkit Hürriyet Spor kulübünde Ünal YILMAZ' ın Ak Partiden belediye başkan adayı gösterilmesiyle birlikte hem yönetimde hem futbolcular arasında morallerin yükseldigi görüldü.Peki benim bile "yok artık" dediğim bu etki nerden geliyor?

Kelkit Hürriyet Spor 10 sene öncesine kadar kendi imkanlarıyla zoraki mücadele verirken Ünal YILMAZ başkanlığında bir ivme kazandı.Yılmaz bu mücadeleyi halka yayarak halkın gündeminde olmasını sağlamıştı.İyi hatırlıyorum bırak kulübü futbolla hiç ilgilenmeyen halktan birisi; " Ünal Yılmaz kulübünde mi başkanı?" demişti.

Bu Yılmaz'ın Kelkit Hürriyet sporu halkta gündem yapmasına önemli bir delil. Bunun neticesinde herkes elini taşına altına koyarak ve bir kenetlenme sağlayarak herkesin katkı sunduğu bir başarıyı getirdi ve Kelkit Hürriyet Spor 3. Lige çıktı. Yani hem ekonomik hem sosyal liderlik yaparak kulüpte hava oluşturdu.

Daha sonra Yılmaz'ın başkanlığı kaybetmesiyle birlikte yönetim değişti, kulüpte çalkantılar başladı. Bunun sonucunda yönetim tekrar değişti ancak bir türlü eski hava yakalanamadı.

Ama buna rağmen Ünal Yılmaz dışardan desteğine devam etti.Kendi bağlantı ağını kullanarak kulüp başkanıyla birlikte Aydın DOĞAN'a ve diğer Kelkit'li işadamlarına gidilerek büyük para toplanmasını sağladı.

Fakat kulüpte gene eksik olan birşey vardı.Ama neydi? Hatta bunun eleştirilerini yaptık, kendi çocuklarımız olmalı takımda dedik, moral motivasyon ruh yok dedik. Dediklerimiz de doğruydu. Hepimizin aklı 3. Lige çıktığımız zamana gidiyordu. O zaman her kahvehanede kulüp konuşuluyordu ve biz o havayı arıyorduk.

Ve geçen cumartesi Ünal Yılmaz'ın ismi aday olarak açıklandı.Yılmaz Amasya maçı için taraftarlara otobüs ayarladı ve Amasya'dan güzel bir sonuçla döndük.Bir kaç arkadaş takımın ve yönetimin moralinin çok iyi olmasının Ünal Yılmaz etkisi olduğunu söyledi aldırmadım." Yok artık" dedim.Ama merak edip birkaç gün araştırdım baktım sonuç aynen öyle.

   Sezon başında mevcut kulüp yönetimine muhalif önemli bir isim yönetim için şöyle demişti; " Onlar bu gidişle başaramazlar.Onlar sadece Ünal Yılmaz başkan olursa başarırlar" demişti anlayamamıştım. Gene de tam anlamadım.

   Ama anladığım şu! Ünal Yılmaz' ın ismi kulübe zor giden zamanda güven veriyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.