Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

MHP Milletvekili Musa KÜÇÜK Belediye Seçimleri İçin Bizzat Sahada

Siyaset 16.02.2024 - 01:47, Güncelleme: 16.02.2024 - 01:47 16232+ kez okundu.
 

MHP Milletvekili Musa KÜÇÜK Belediye Seçimleri İçin Bizzat Sahada

Mhp Gümüşhane milletvekili Musa KÜÇÜK 31 mart yerel seçimleri için adaylarına destek için saha çalışmalarına katılıyor
Adaylarının açıklanmasından beri bizzat adaylarıyla birlikte saha çalışmalarına katılan Musa KÜÇÜK Köse'den sonra Kelkit'e geldi. Kelkit'te seçim çalışma toplantılarına katıldıktan sonra Gümüşgöze Mhp belediye başkan adayı Celil Erdoğan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Daha sonra Kelkit belediye başkan adayı Birol TUĞLU ve belde başkan adaylarıyla birlikte akşam vakti çarşı esnafını ziyaret etti.    
Mhp Gümüşhane milletvekili Musa KÜÇÜK 31 mart yerel seçimleri için adaylarına destek için saha çalışmalarına katılıyor

Adaylarının açıklanmasından beri bizzat adaylarıyla birlikte saha çalışmalarına katılan Musa KÜÇÜK Köse'den sonra Kelkit'e geldi.

Kelkit'te seçim çalışma toplantılarına katıldıktan sonra Gümüşgöze Mhp belediye başkan adayı Celil Erdoğan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Daha sonra Kelkit belediye başkan adayı Birol TUĞLU ve belde başkan adaylarıyla birlikte akşam vakti çarşı esnafını ziyaret etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.