Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ŞAMPİYON Kaza Geçirdi

Kelkit 07.11.2023 - 10:25, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 14107+ kez okundu.
 

ŞAMPİYON Kaza Geçirdi

Gümüşhane Kelkitli vücut geliştirme şampiyonu Alp Er Demir geçirdiği iş kazası sonucu hastaneye kaldırıldı.
Kelkit’te kendisine ait olan iş yerinde meydana gelen kazada el parmaklarını klimaya kaptıran Demir, Kelkit Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaldırıldığı hastanede 5 saatlik bir operasyonun ardından servise alınan Demir’in tedavisinin devam ettiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.  Demir’e Haberkelkit ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
Gümüşhane Kelkitli vücut geliştirme şampiyonu Alp Er Demir geçirdiği iş kazası sonucu hastaneye kaldırıldı.

Kelkit’te kendisine ait olan iş yerinde meydana gelen kazada el parmaklarını klimaya kaptıran Demir, Kelkit Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaldırıldığı hastanede 5 saatlik bir operasyonun ardından servise alınan Demir’in tedavisinin devam ettiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 Demir’e Haberkelkit ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.