Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Köy evinin bahçesinde keşif yapan vaşak kameraya takıldı

Gümüşhane 27.03.2023 - 08:35, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 3880+ kez okundu.
 

Köy evinin bahçesinde keşif yapan vaşak kameraya takıldı

Gümüşhane’de köy evinin bahçesine kadar gelerek keşif yapan vaşak cep telefonuyla kayıt alındığını fark edince hemen bölgeden uzaklaştı.
Türkiye’de kedigiller familyasının en büyük kedi türü olan ve "Ormanların hayaleti" olarak adlandırılan Vaşak, Gümüşhane’de bu kez köy evinin bahçesinde kameralara takıldı. Geçtiğimiz aylarda Kelkit ilçe merkezinde bir mobilya dükkanına giren ve o anların anbean kameraya kaydedildiği vaşak, bu kez de Merkeze bağlı Yeniyol köyünde göründü.  Köyde din görevlisi olarak görev yapan İbrahim Nar’ın kaldığı evin bahçesine gelen vaşak, avlu kapısının oradan etrafı gözlemeye başladı. Vaşağı kapıdan dışarıya çıkarken fark eden Nar, ses yapmadan geri dönüp penceren o anları çekmeye başladı. Bir süre sonra pencerenin açılma sesini duyan vaşak hemen bölgeyi terk etti. Ormanların iç kısımlarında ve dağlık bölgelerde yaşayan ve sadece et tüketen vaşağı ilk kez gördüğünü kaydeden Nar, pencereyi açmak isterken çıkan sesi duyarak hızla kaçan vaşağın kaçtığını ve bir daha gelmediğini söyledi.
Gümüşhane’de köy evinin bahçesine kadar gelerek keşif yapan vaşak cep telefonuyla kayıt alındığını fark edince hemen bölgeden uzaklaştı.

Türkiye’de kedigiller familyasının en büyük kedi türü olan ve "Ormanların hayaleti" olarak adlandırılan Vaşak, Gümüşhane’de bu kez köy evinin bahçesinde kameralara takıldı.

Geçtiğimiz aylarda Kelkit ilçe merkezinde bir mobilya dükkanına giren ve o anların anbean kameraya kaydedildiği vaşak, bu kez de Merkeze bağlı Yeniyol köyünde göründü. 

Köyde din görevlisi olarak görev yapan İbrahim Nar’ın kaldığı evin bahçesine gelen vaşak, avlu kapısının oradan etrafı gözlemeye başladı. Vaşağı kapıdan dışarıya çıkarken fark eden Nar, ses yapmadan geri dönüp penceren o anları çekmeye başladı. Bir süre sonra pencerenin açılma sesini duyan vaşak hemen bölgeyi terk etti.

Ormanların iç kısımlarında ve dağlık bölgelerde yaşayan ve sadece et tüketen vaşağı ilk kez gördüğünü kaydeden Nar, pencereyi açmak isterken çıkan sesi duyarak hızla kaçan vaşağın kaçtığını ve bir daha gelmediğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.