Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

“Gümüşhane’ye Olan Görevimiz Yeni Başlıyor”

Siyaset 14.05.2023 - 22:37, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 6957+ kez okundu.
 

“Gümüşhane’ye Olan Görevimiz Yeni Başlıyor”

Gümüşhane’de kesin olmayan sonuçlara göre milletvekili olarak seçilen Milliyetçi Hareket Partisi birinci sıra adayı Musa Küçük, seçim sonuçlarına yönelik ilk değerlendirmesini Gümüşkoza’ya yaptı.
Gümüşhane’de kesin olmayan sonuçlara göre milletvekili olarak seçilen Milliyetçi Hareket Partisi birinci sıra adayı Musa Küçük, seçim sonuçlarına yönelik ilk değerlendirmesini Gümüşkoza’ya yaptı.  Tüm Gümüşhane halkına ve de kendisine veren vermeyen herkese teşekkür ederek sölerine başlayan Küçük, “Gümüşhaneli bütün hemşerilerime, ülküdaşlarıma, bize oy veren vermeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Teşkilatıma, Milliyetçi Hareket Partisine, ülkü ocaklarına, kadın kollarına, sendikalarımıza, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu başarı büyük bir emeğin sonucudur. Türkiye’de en yüksek oyu alan iki ilden birisi Gümüşhane oldu. Türkiye genelinde MHP’nin rekorunu da biz kırmış olduk. Bize gösterilin bu teveccühü, ilgiyi ve gönül bağını inşallah boşa çıkartmayacağız. Bizim tüm Gümüşhane’ye karşı olan görevimiz daha yeni başlıyor. Türkiye geneline bakarsak Milliyetçi Hareket Partisi’nin oy oranı yükseldi. Biliyorsunuz ki Milliyetçi Hareket Partisi’nin oyları çok aşağıda gösterildi. Ancak her türlü algı oyunlarına rağmen, partimiz başarıyı yakaladı. Milliyetçi Hareket Partisi bu noktada kurumsal kimliğini ortaya koydu. Genel başkanımızın izlediği siyaset de seçmen tarafından çok tutuldu. Belediye başkanlarımıza da ayrıca teşekkürü bir borç bilirim. İl Genel Meclisi üyelerimizde aynı şekildi sahada çok güçlü oldular ve emek gösterdiler. Belediye başkanlarımızın çalışmaları, seçim dönemi yaptıkları katkı bunlar bizim için çok önemli. Bu süreçte yanımda olan bana destek veren vermeyen herkese özellikle de bu görevi bana layık gören Gümüşhaneli vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerine ver verdi.    
Gümüşhane’de kesin olmayan sonuçlara göre milletvekili olarak seçilen Milliyetçi Hareket Partisi birinci sıra adayı Musa Küçük, seçim sonuçlarına yönelik ilk değerlendirmesini Gümüşkoza’ya yaptı.

Gümüşhane’de kesin olmayan sonuçlara göre milletvekili olarak seçilen Milliyetçi Hareket Partisi birinci sıra adayı Musa Küçük, seçim sonuçlarına yönelik ilk değerlendirmesini Gümüşkoza’ya yaptı. 

Tüm Gümüşhane halkına ve de kendisine veren vermeyen herkese teşekkür ederek sölerine başlayan Küçük,

“Gümüşhaneli bütün hemşerilerime, ülküdaşlarıma, bize oy veren vermeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Teşkilatıma, Milliyetçi Hareket Partisine, ülkü ocaklarına, kadın kollarına, sendikalarımıza, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu başarı büyük bir emeğin sonucudur. Türkiye’de en yüksek oyu alan iki ilden birisi Gümüşhane oldu. Türkiye genelinde MHP’nin rekorunu da biz kırmış olduk. Bize gösterilin bu teveccühü, ilgiyi ve gönül bağını inşallah boşa çıkartmayacağız. Bizim tüm Gümüşhane’ye karşı olan görevimiz daha yeni başlıyor. Türkiye geneline bakarsak Milliyetçi Hareket Partisi’nin oy oranı yükseldi. Biliyorsunuz ki Milliyetçi Hareket Partisi’nin oyları çok aşağıda gösterildi. Ancak her türlü algı oyunlarına rağmen, partimiz başarıyı yakaladı. Milliyetçi Hareket Partisi bu noktada kurumsal kimliğini ortaya koydu. Genel başkanımızın izlediği siyaset de seçmen tarafından çok tutuldu. Belediye başkanlarımıza da ayrıca teşekkürü bir borç bilirim. İl Genel Meclisi üyelerimizde aynı şekildi sahada çok güçlü oldular ve emek gösterdiler. Belediye başkanlarımızın çalışmaları, seçim dönemi yaptıkları katkı bunlar bizim için çok önemli. Bu süreçte yanımda olan bana destek veren vermeyen herkese özellikle de bu görevi bana layık gören Gümüşhaneli vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerine ver verdi.    
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.