Gümüşhane’nin Ortak Adayı Açıklanacak

Gümüşhane 05.09.2023 - 17:29, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 5567+ kez okundu.
 

Gümüşhane’nin Ortak Adayı Açıklanacak

Saadet Partisi ile Gelecek Partisi yerel seçimlerde Gümüşhane’de ortak adayla seçime katılacak.
Saadet Partisi ile Gelecek Partisi yerel seçimlerde Gümüşhane’de ortak adayla seçime katılacak.   Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu’nu ziyaretleri sonrasında Gelecek Partisi'nden yapılan açıklamada, "Yerel seçim hazırlıkları bağlamında istişare başlamasına" karar verildiği açıklanmıştı. Her iki parti için alınan ortak kararla birlikte il teşkilatlarında yerel seçimler öncesi hazırlıklar başladı.     81 ilde olduğu gibi Gümüşhane’de de Saadet Partisi ile Gelecek Partisi il teşkilatları yerel seçimler öncesi çalışmalarını başlattı. Gümüşhane merkez, ilçe ve belde belediyeler için ortak aday belirlenmesi için görüşmeler devam diyor. Saadet Partisi Gümüşhane il teşkilatı Perşembe günü bir basın açıklaması yapacak. Yapılacak olan basın açıklamasında bir belediyenin adayı tanıtılacak ve süreçle ilgili bilgi verilecek. ‘SEÇİME İDDİALI BİR ŞEKİLDE GİRECEĞİZ’ Süreçle ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Gümüşhane İl Başkanı Av. Akın Demir,  “Saadet Partisi ile Gelecek Partisi, bilindiği üzere mecliste grup kurdu. Yerel seçimlerde birlikte yol yürüme v aday belirlemek için iş birliği var. Bu süreçle ilgili alt yapı çalışmaları devam etmektedir. Bizde bu hususla ilgili Gümüşhane özelinde merkez ve ilçe adaylarını belirleme noktasında ortak bir çalışma yürüttük.  Önümüzdeki Perşembe günü de, bir ilçemizin adayını ve bu süreçle ilgili bir açıklama yapacağız. Çalışmalarımızı tamamlayıp, seçime iddialı bir şekilde gireceğiz” diye konuştu.
Saadet Partisi ile Gelecek Partisi yerel seçimlerde Gümüşhane’de ortak adayla seçime katılacak.

Saadet Partisi ile Gelecek Partisi yerel seçimlerde Gümüşhane’de ortak adayla seçime katılacak.

 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu’nu ziyaretleri sonrasında Gelecek Partisi'nden yapılan açıklamada, "Yerel seçim hazırlıkları bağlamında istişare başlamasına" karar verildiği açıklanmıştı. Her iki parti için alınan ortak kararla birlikte il teşkilatlarında yerel seçimler öncesi hazırlıklar başladı.  

 

81 ilde olduğu gibi Gümüşhane’de de Saadet Partisi ile Gelecek Partisi il teşkilatları yerel seçimler öncesi çalışmalarını başlattı. Gümüşhane merkez, ilçe ve belde belediyeler için ortak aday belirlenmesi için görüşmeler devam diyor. Saadet Partisi Gümüşhane il teşkilatı Perşembe günü bir basın açıklaması yapacak. Yapılacak olan basın açıklamasında bir belediyenin adayı tanıtılacak ve süreçle ilgili bilgi verilecek.

‘SEÇİME İDDİALI BİR ŞEKİLDE GİRECEĞİZ’

Süreçle ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Gümüşhane İl Başkanı Av. Akın Demir,  “Saadet Partisi ile Gelecek Partisi, bilindiği üzere mecliste grup kurdu. Yerel seçimlerde birlikte yol yürüme v aday belirlemek için iş birliği var. Bu süreçle ilgili alt yapı çalışmaları devam etmektedir. Bizde bu hususla ilgili Gümüşhane özelinde merkez ve ilçe adaylarını belirleme noktasında ortak bir çalışma yürüttük.  Önümüzdeki Perşembe günü de, bir ilçemizin adayını ve bu süreçle ilgili bir açıklama yapacağız. Çalışmalarımızı tamamlayıp, seçime iddialı bir şekilde gireceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.