Şiran'da Ticari Taksi İle Göçmen Kaçaklığı

Gündem 04.10.2024 - 13:20, Güncelleme: 04.10.2024 - 14:59 405 kez okundu.
 

Şiran'da Ticari Taksi İle Göçmen Kaçaklığı

Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı'nın Kaçakçılık ve Organize Suçlar Müdürlüğü, Merkez ve Şiran ilçe jandarma ekipleri göçmen kaçakçılarına yönelik operasyon düzenledi.
Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlügü (KOM), Merkez ilçe Jandarma Komutanlığı ve Şiran İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından göçmen kaçakçılarına yönelik operasyon düzenlendi. Şiran ilçe Jandarma Komutanlığınca; Şiran İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde ticari taksi ile göçmen kaçakçiligi yapıldığı bilgisinin alınması üzerine, Şiran Cumhuriyet Savcılığının koordinesinde Gümüshane İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Sube Müdürlügü (KOM) timleri ve Şiran ilçe Jandarma KomutanlIığı ekiplerince icra edilen operasyonda; göçmen kaçakçılığı organizatörü oldukları tespit edilen H.K.,K.K., H.F. ve Y.F. isimli şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Olay ile ilgili Şiran Cumhuriyet Savcılığının talimatlari dogrultusunda suç araçlarına el konularak adli tahkikata başlanırken, Y.F.ile K.K. isimli şüpheli şahıslar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. H.F. ve H.K.isimli şahıslar ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, Gümüshane E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi. Gümüşhane Cumhuriyet Savcısının bilgisi dogrultusunda icra edilen diğer bir operasyonda ise ülkemize yasadışı yollarla giriş yaptığı tespit edilen Afganistan Uyruklu N.M. isimli göçmen yakalandı. Şahis hakkında (22.834) TL idari para cezasi uygulanrken, Merkez ilçe Jandarma Komutanlığınca süpheli şahsın işlemlerinin tamamlanması ile birlikte Bayburt Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.
Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı'nın Kaçakçılık ve Organize Suçlar Müdürlüğü, Merkez ve Şiran ilçe jandarma ekipleri göçmen kaçakçılarına yönelik operasyon düzenledi.

Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlügü (KOM), Merkez ilçe Jandarma Komutanlığı ve Şiran İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından göçmen kaçakçılarına yönelik operasyon düzenlendi.


Şiran ilçe Jandarma Komutanlığınca; Şiran İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde ticari taksi ile göçmen kaçakçiligi yapıldığı bilgisinin alınması üzerine, Şiran Cumhuriyet Savcılığının koordinesinde Gümüshane İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Sube Müdürlügü (KOM) timleri ve Şiran ilçe Jandarma KomutanlIığı ekiplerince icra edilen operasyonda; göçmen kaçakçılığı organizatörü oldukları tespit edilen H.K.,K.K., H.F. ve Y.F. isimli şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

Olay ile ilgili Şiran Cumhuriyet Savcılığının talimatlari dogrultusunda suç araçlarına el konularak adli tahkikata başlanırken, Y.F.ile K.K. isimli şüpheli şahıslar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

H.F. ve H.K.isimli şahıslar ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, Gümüshane E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Gümüşhane Cumhuriyet Savcısının bilgisi dogrultusunda icra edilen diğer bir operasyonda ise ülkemize yasadışı yollarla giriş yaptığı tespit edilen
Afganistan Uyruklu N.M. isimli göçmen yakalandı. Şahis hakkında (22.834) TL idari para cezasi uygulanrken, Merkez ilçe Jandarma Komutanlığınca süpheli şahsın işlemlerinin tamamlanması ile birlikte Bayburt Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.